"Σκοτώσαμε τον γιο σου. Δώσε μας τα λεφτά"

Τέσσερις ώρες, περίπου, έμεινε δεμένη η 74χρονη από τη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δύο αγνώστους, που απαιτούσαν να τους δώσει χρήματα.

Οι δύο δράστες της είπαν μάλιστα ότι σκότωσαν τον γιο της και πως θα σκοτώσουν και την ίδια, αναγκάζοντάς την να ζει με την αγωνία για την τύχη του παιδιού της, μέχρι αργά το απόγευμα, που εντοπίστηκε δεμένος χειροπόδαρα.

«Με απειλούσαν με το όπλο που είχαν. Μου έλεγαν ότι σκότωσαν το παιδί. Μου ζητούσαν χρήματα. Δεν έχω λεφτά τους έλεγα, αλλά εκείνοι συνέχισαν να ρωτάνε. Που είναι τα λεφτά. Θα σε σκοτώσουμε και σένα».

Η μαρτυρία της κ. Βάγιας συγκλονίζει. Με σοβαρά προβλήματα υγείας, σχεδόν ανάπηρη, έζησε τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της.

«Με άφησαν δεμένη στον καναπέ της κουζίνας. Δεν ξέρω πόσες ώρες έμεινα. Δεν μπορώ να θυμηθώ. Λύθηκα μόνη μου και κάλεσα την Αστυνομία. Μόνο η Αστυνομία ήρθε. Μόνο η Αστυνομία ενδιαφέρθηκε για την τύχη μας. Δεν ήξερα πού είναι το παιδί μου. Αν είναι ζωντανό ή όχι. Το βρήκαμε διακόσια μέτρα μακριά, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο», λέει η 74χρονη.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι δύο άγνωστοι δράστες, που μπήκαν με το κυνηγετικό όπλο, έκαναν το σπίτι άνω κάτω. Έψαξαν τα πάντα. Ωστόσο, όταν ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχαν χρήματα, πήραν την κυνηγετική καραμπίνα του 45χρονου γιου τους και εξαφανίστηκαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα