Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική από δύο τηλεφωνήματα

Δύο τηλεφωνήματα που έπιασαν τα ηλεκτρονικά αυτιάτης αντιτρομοκρατικής έχουν προκαλέσει κινητοποίηση στις αρχές. Εκτιμούν ότι ίσως έγιναν από τον Χριστόδουλο Ξηρό σε δύο άτομα που είχαν θεωρηθεί ύποπτα για περιφερειακή σχέση με την 17 Νοέμβρη.

Το αντιτρομοκρατικό επιτελείο εικάζει ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός προσπαθεί να στρατολογήσει άτομα για να δημιουργήσει νέα ομάδα και να προχωρήσει σε τρομοκρατικά χτυπήματα.

Τα τηλεφωνήματα  να έγιναν από κινητό που φαίνεται να ανήκει σε αλλοδαπό, αλλά δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο. Οι κλήσεις δεν έγιναν από σταθερό σημείο, αλλά εν κινήσει προφανώς για να μην είναι εύκολο να εντοπιστεί το στίγμα του σημείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μανώλης της 17 Νοέμβρη θέλει να δημιουργήσει τη δική του ομάδα καθώς ο Νίκος Μαζιώτης σε κείμενο που είχε γράψει με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα τον περασμένο Μάρτιο άφηνε αιχμές κατά του Χριστόδουλου Ξηρού λόγω της στάσης που είχε κρατήσει όταν συνελήφθη.

Αργά το βράδυ  ο συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα που έχει καταδικαστεί για απλή συνέργεια στην απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά έστειλε κείμενο σε ιστοσελίδα για τη σύλληψή του χθες το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν ταξιδέψει για Βρυξέλλες.

Ο 35χρονος που φέρεται να ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο στο κείμενό του κάνει αναφορά στο Νίκο Μαζιώτη ενισχύοντας έτσι αυτό που καιρό τώρα υποστηρίζει η αντιτρομοκραατική για συνεργασία Μαζιώτη-Παλαιοκώστα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα