Χανιά: Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης σε βάρος ενός 40χρονου στο Γαβαλομούρι του δήμου Πλατανιά.

Οι αστυνομικές αρχές που αναζητούσαν το δράστη συνέλαβαν έναν περίπου 70χρονο άνδρα κάτοικο του χωριού ο οποίος και βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στο τι ακριβώς συνέβη.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το περιστατικό έγινε χθες στο Γαβαλομούρι Βουκολιών όταν ο δράστης έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε ένα 40χρονο του οποίου η κατάσταση της υγείας βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 71χρονος ημεδαπός, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, σε βάρος 46χρονου αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας και παραβάσεις του Ν. περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (21.10.2014) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, ο 71χρονος, σε εξωτερικό χώρο της οικίας του, μετά από φραστική αντιπαράθεση, που είχε με τον 46χρονο αλλοδαπό, τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ανωτέρω (46χρονου).

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, συνελήφθη ο 71χρονος, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κυνηγετικά όπλα, μαχαίρι με μήκος λάμας 18 εκ. και 2 κάλυκες.

Επιπλέον από την αυτοψία που διενεργήθηκε στο χώρο του περιστατικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη 3 κάλυκες.

Ο παθόντας μεταφέρθηκε, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται.

Ο 71χρονος, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα