Με τα φρένα σπασμένα νταλίκα στην Εθνική έπεσε σε 12 αυτοκίνητα!

Παραλίγο σήμερα Τετάρτη να θρηνούσαμε και άλλα θύματα στην άσφαλτο.  Ο απόλυτος πανικός επικράτησε στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς, λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, νταλίκα έπεσε σε δώδεκα αυτοκίνητα προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η νταλίκα, που μετέφερε σακιά με αλεύρι, έχασε τον έλεγχο.
Βούλγαρος οδηγός που προκάλεσε τον πανικό στην Εθνική Οδό είπε πως του «έσπασαν» τα φρένα λίγο πριν την έξοδο για Αττική Οδό με αποτέλεσμα τις πολλαπλές συγκρούσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα. Από την καραμπόλα έχει δημιουργηθεί ένα απίστευτο σκηνικό στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, που έχει γεμίσει με αλεύρι.

Η νταλίκα είναι ανεβασμένη στο δεξί κράσπεδο του δρόμου και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που εξετάζουν τις συνθήκες του τροχαίου.

Μαρτυρίες οδηγών ΙΧ

«Σώθηκα για ένα μέτρο. Είδα ένα "βουνό" να έρχεται πάνω μου» είπε στο ΣΚΑΙ ένας από τους οδηγούς του οποίου του αυτοκίνητο χτυπήθηκε, ενώ ένας δεύτερος κατήγγειλε ότι το φορτίο δεν ήταν όπως θα έπρεπε δεμένο με ιμάντες με να πέσει στα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με άλλο οδηγό, το τροχαίο προκλήθηκε διότι τα σακιά με το αλεύρι δεν ήταν καλά στηριγμένα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα