Τροχαίο Π. Ράλλη: Η τραγική συγκυρία και το παιχνίδι της μοίρας

Απίστευτη τροπή πήρε το φοβερό δυστύχημα στην οδό Πέτρου Ράλλη, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του μοιραίου Smart που σκόρπισε τον θάνατο το πρωί της περασμένης Τετάρτης διατηρούσε στο παρελθόν ερωτική σχέση με την 24χρονη ομοεθνή του, η οποία ακρωτηριάστηκε και στη συνέχεια υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της!

Η τραγική συγκυρία επιβεβαιώνει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι η μοίρα παίζει πολλές φορές άσχημα παιχνίδια. Η νεαρή γυναίκα είχε ξεκινήσει το πρωί της περασμένης Τετάρτης από το σπίτι της, αγνοώντας ότι ο θάνατος καιροφυλακτούσε και, πολύ περισσότερο, ότι κοντά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών θα έπεφτε θύμα της τρελής «κούρσας» του αυτοκινήτου που οδηγούσε πρώην σύντροφός της!
Την αποκάλυψη αυτή φέρεται ότι έκανε ο ίδιος ο 27χρονος Μ.Ε., που οδηγούσε το μοιραίο Smart και «θέρισε» τρεις ανθρώπους, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, παραδέχτηκε ότι διατηρούσε σχέση με την 24χρονη. Μάλιστα, φέρεται ότι κατέρρευσε όταν τού ανακοίνωσαν τα ονόματα των νεκρών και ανάμεσα σε αυτά ήταν και της νεαρής γυναίκας που ακρωτηριάστηκε (κάτω άκρο) στο φρικτό τροχαίο και εξέπνευσε λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Κατ' οίκον περιορισμός

Χθες αποφασίστηκε ο κατ' οίκον περιορισμός του κατηγορουμένου. Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την τύχη του νεαρού άντρα από την Αλβανία και έτσι τη λύση θα κληθεί να δώσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο θα αποφασίσει για την προφυλάκισή του ή μη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση πρότεινε να κριθεί προσωρινά κρατούμενος ο 27χρονος, ενώ η εισαγγελέας να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα και της αφαίρεσης διαβατηρίου. Αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες 10 ημέρες, όσο δηλαδή χρειάζεται συνήθως να εκδώσει το δικαστικό συμβούλιο την απόφασή του, ο κατηγορούμενος θα πρέπει να βρίσκεται φρουρούμενος σε κατ' οίκον περιορισμό.

Στο μεταξύ, ο 27χρονος επιμένει στον ισχυρισμό του ότι πάσχει από επιληψία. Ειδικότερα, φέρεται να υποστηρίζει ότι ξεκίνησε να παθαίνει κρίσεις όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι σε ένα τροχαίο ατύχημα που είχε μικρότερος με το μηχανάκι και πως από τότε αναγκάζεται να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Το ίδιο υποστήριξε και από το κρεβάτι του Τζάνειου νοσοκομείου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος. Απαντώντας στις ερωτήσεις του ανακριτή που τον επισκέφθηκε προκειμένου να πάρει την απολογία του, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του πρωτοφανούς δυστυχήματος είχε πάθει κρίση επιληψίας, με αποτέλεσμα το πόδι του να κολλήσει στο γκάζι και να μην μπορεί να αντιδράσει ή να μειώσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Παραδέχθηκε ακόμη ότι ήταν λάθος του που έβγαλε δίπλωμα και οδηγούσε ενώ πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια. Ο 27χρονος υποβλήθηκε σε εξειδικευμένες εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί εάν πάσχει από επιληψία, ωστόσο από τα αποτελέσματα δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και έτσι τις επόμενες μέρες αναμένεται να υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων.

Ψάχνουν τις κάμερες ασφαλείας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του Smart είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι είχε συλληφθεί το 2006 στο κέντρο της Αθήνας γιατί πουλούσε κλεμμένα κινητά. Δύο χρόνια αργότερα, αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες, καθώς, έπειτα από έλεγχο, βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα χασίς. Το 2011 συνελήφθη ξανά για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε διαφύγει ο συνεργός του.

Οσον αφορά το φοβερό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη, οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους στις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αφού από τις εικόνες που έχουν καταγράψει, ίσως εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα για την πορεία που ακολούθησε το μοιραίο Smart από την πρώτη σύγκρουση με το ταξί έως και τη στιγμή που σκόρπισε τον θάνατο σε αθώους πεζούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα