Πόσο κόστισε η επίσκεψη της Αλαμουντίν στην Αθήνα

Η Αμάλ Αλαμουντίν βρέθηκε για τρεις ημέρες την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα προκαλώντας... φρενίτιδα, με δημοσιογράφους από κάθε γωνιά της γης να την ακολουθούν κατά πόδας και να καταγράφουν κάθε της κίνηση, παρότι ο λόγος της επίσκεψής της δεν ήταν ψυχαγωγικός.

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ επισκέφθηκε την Ελλάδα μαζί με δυο ακόμη δικηγόρους προκειμένου να έχει συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση για πιθανές κινήσεις διεκδίκησης επιστροφής στην Αθήνα των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Πόσο όμως κόστισε η επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν στη χώρα μας;

Όπως σημειώνει το parapolitika.gr επικαλούμενο στοιχεία από τη «Διαύγεια», η επίσκεψη της κυρίας Κλούνεϊ και των υπολοίπων νομικών κόστισε 13.967 ευρώ.

Συγκεκριμένα, 10.885 ευρώ κόστισαν τα αεροπορικά εισιτήρια, το βαν για τη μεταφορά των δικηγόρων και ο οδηγός. Επίσης, 1.740 ευρώ κόστισαν τα δωμάτια στη «Μεγάλη Βρετανία», 850 ευρώ το γεύμα στο Μουσείο της Ακρόπολης και 492 ευρώ το γεύμα στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου.

Σημειώνεται ότι το δικηγορικό γραφείο δεν έλαβε καμία αμοιβή για τις συμβουλές που παρείχε και τις προτάσεις που υπέβαλε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα