Νάξος: Τον απέλυσε και την σκότωσε

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για το έγκλημα που διαπιστώθηκε το περασμένο Σάββατο 18/10 στη Νάξο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του naxos-news.gr η αστυνομία αναζητεί άτομο που θεωρείται ύποπτος για την ανθρωποκτονία της 59χρονης Κατερίνας Ζαζάνη και έχει διαφύγει από τη Νάξο.

Πρόκειται για 31χρονο μετανάστη αλβανικής υπηκοότητας, που διέμενε σε γειτονικό χωριό, στο Γλινάδο, από αυτό που διέμενε η 59χρονη, ενώ όπως έχει διαπιστωθεί δεν έχει έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αλβανός εκτελούσε εργασίες στο σπίτι της, όμως η Ζαζάνη δεν ήταν ευχαριστημένη και του είπε να σταματήσει, γεγονός που εικάζεται ότι προκάλεσε την οργή του αλβανού.

Το γεγονός, ότι έχει διαφύγει από το νησί ενισχύει την πιθανότητα να είναι αυτός που διέπραξε το έγκλημα.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, ότι ο γιος της γνώριζε το γεγονός και γι αυτό ανησύχησε ιδιαίτερα που η μητέρα του δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις του από την Αθήνα όπου σπούδαζε.

Ο ίδιος ήταν που ειδοποίησε κάτοικο της Νάξου, ο οποίος είχε επίσης εκτελέσει εργασίες στην οικία της Ζαζάνη και ήταν έμπιστος και του ζήτησε να μεταβεί στο σπίτι να δει γιατί η μητέρα του δεν απαντά στις κλήσεις του, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του λόγω της εργασιακής διένεξης που γνώριζε ότι είχε με τον αλβανό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα που είχε δεθεί στα χέρια και είχε ύφασμα στο λαιμό που προκάλεσε το θάνατό της, ήταν ριγμένη στο πάτωμα, ενώ υπήρχαν στο σώμα της ίχνη αντίστασης και μώλωπες.

Οι χώροι υποδοχής του σπιτιού δεν είχαν σημάδια  ότι επιχειρήθηκε κλοπή, όμως στα υπόλοιπα δωμάτια όλα ήταν άνω κάτω, είτε γιατί επιχειρήθηκε και έγινε και κλοπή είτε γιατί αυτήν την εικόνα ήθελε να αφήσει ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γάτες που είχε η Ζαζάνη ήταν στην αυλή και "φώναζαν" χωρίς να επιχειρήσουν να μπουν στο σπίτι όταν η πόρτα άνοιξε.

Η αναζήτηση του ύποπτου, από τη στιγμή που έχει διαφύγει από το νησί και δεν έχει χαρτιά παραμονής και εργασίας στη χώρα μας, καθιστά ακόμη πιο δύσκολο τον εντοπισμό του από την αστυνομία που τον αναζητεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα