Η μητέρα των κοριτσιών που ζουν σε ΙΧ: Τρώμε ανά - δύο τρεις μέρες

Συγκλονίζει το δράμα της Μαρίας, του συζύγου της Νίκου και των δύο κοριτσιών τους- ηλικίας 14 και 16 ετών - που εδώ και 15 μέρες έχουν για σπίτι τους... ένα αυτοκίνητο! Η μητέρα των δύο ανηλίκων παιδιών μιλάει και η φωνή της σπάει...

«Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι θυμός , αγανάκτηση, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι έχασα τα πάντα, το σπίτι μου , την οικογένειά μου, τη δουλειά μας, τα πάντα.» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το αυτοκίνητο είναι ο χώρος στον οποίο διαβάζουν τα δύο κορίτσια, που ξαφνικά έχασαν το δωμάτιό τους και τα κρεβάτια τους. Ο πατέρας τους ήταν εργαζόμενος σε αρτοβιομηχανία, που έβαλε λουκέτο πριν από δύο χρόνια, ενώ η μητέρα τους είναι  απολυμένη σχολική φύλακας. Η αδυναμία να πληρωθούν τα ενοίκια που... μαζεύονταν μήνα με το μήνα,  τους ανάγκασε να...βγουν στο δρόμο...

«Το μεσημέρι διαβάζουν την ώρα που έρχονται . Η μία εδώ και η άλλη εκεί και το βράδυ κοιμόμαστε ή εγώ εδώ και η μία μου κόρη εκεί και η άλλη πίσω, η ο σύζυγός μου και μετά σας είπα βγαίνουμε εκ παραδρομής στο παγκάκι και προσέχουμε γιατί είναι πολύ επικίνδυνη περιοχή. Ειλικρινά... Δεν θέλω να καθίσω άλλο...» προσθέτει συγκινημένη η μητέρα.

Όσο για φαγητό... «Τρώμε ανά δύο τρεις μέρες. Έχω την τύχη να έχω καλούς γειτόνους. Ό,τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας προσφέρει. Φυσικά υγιεινή δεν υπάρχει. Πάρα πολύ δύσκολα, πολύ δύσκολα...» σημειώνει.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια τελικά θα φιλοξενηθεί προσωρινά για λίγες μέρες σε κάποιο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα