Φοβόμουν ότι ήθελε να μου πάρει το beach bar και τον σκότωσα

Φοβόμουν ότι ο Δημήτρης ήθελε να μου πάρει το beach bar που διατηρούσαμε στην παραλία της Αρμύρας και για αυτό τον σκότωσα.

Με τα λόγια αυτά ο 32χρονος φίλος του άτυχου Δημήτρη Μπεκιάρη ομολόγησε πως το βράδυ της 9ης Ιουνίου σκότωσε τον συνέταιρό του.

Τα ίχνη του Μανώλη χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος… Από τότε συγγενείς και φίλοι τον αναζητούσαν μαζί τους και ο 32χρονος δράστης ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει ακόμη και στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" και την Αγγελική Νικολούλη, την βοήθεια της οποία ζήτησαν τα παιδιά του 57χρονου Δημήτρη .

Μιλώντας στην κάμερα του τούνελ ο 32χρονος,,είχε πει πως είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση του Δημήτρη την Τρίτη το πρωί, όμως τα λόγια του οn camera προβλημάτισαν πολύ. Ιδιαίτερα σόκαρε όσους τον άκουγαν, η φράση του "πως δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στον ίδιο του τον ευατό"

Όταν οι συγγενείς του 57χρονου, εντόπισαν το πτώμα του Δημήτρη σε χαράδρα στο Σχίνο Κορινθίας, στο σημείο εμφανίστηκε και ο 32χρονος, μίλησε με τους αστυνομικούς και στην συνέχεια έφυγε.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 32χρονο, ο οποίος κατά την εξέταση του έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε πως παρέσυρε τον άτυχο Δημήτρη Μπεκιάρη σε ραντεβού δήθεν για να μιλήσουν και τελικά τον ... πυροβόλησε πισώπλατα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια με ένα μικρό φορτηγό μετέφερε το πτώμα και προσπάθησε να το ξεφορτωθεί, όπως είπε στην αστυνομία. Στην προσπάθεια μάλιστα να "σκηνοθετήσει" ληστεία πήρε από το αυτοκίνητο του Δημήτρη Μπεκιάρη τα προσωπικά του έγγραφα και τα κλειδιά και τα πέταξε σε αγροτική περιοχή, όπου βρέθηκαν μετέπειτα από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα