Οικογένεια με δύο παιδιά ζει σε αυτοκίνητο στο Νέο Ηράκλειο

Έχουν 15 ημέρες να μαγειρέψουν να φάνε. Ιδιο διάστημα να κάνουν μπάνιο οι δύο γονείς και τα δύο κορίτσια 14 και 16 ετών.

Θλίψη προκαλεί η ιστορία μιας οικογένειας με δυο ανήλικα κορίτσια στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, η οποία τις τελευταίες 15 ημέρες ζει στο… αυτοκίνητο!

Ο γονείς είχαν σπίτι, δουλειά και ευπρέπεια μέχρι την ημέρα που τα έχασαν όλα…

Η Μαρία και ο Νίκος μαζί με τις δυο κόρες τους 16 και 14 ετών έχουν να κάνουν μπάνιο και να πλύνουν τα ρούχα τους εδώ και 15 ημέρες… από την ημέρα δηλαδή που τους έκαναν έξωση από το σπίτι τους επειδή δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το ενοίκιο.

Ο πατέρας εργαζόταν σε αρτοβιομηχανία και η μητέρα ως σχολική τροχονόμος, ενώ στο παρελθόν είχε δουλέψει και ως τηλεφωνήτρια σε ραδιοταξί.

Η μητέρα εξομολογήθηκε: «Σε χρόνο 0 βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση! Έχασε την δουλειά του ο σύζυγός μου, την έχασα και εγώ… χρωστάγαμε κάποια ενοίκια και βγήκαμε στον δρόμο!»

Μάλιστα κατά την διάρκεια της νύχτας ο ένας από τους δυο γονείς μένει ξύπνιος για να προσέχει το αυτοκίνητο με τις κόρες του που κοιμούνται μέσα.

Το δράμα της τετραμελούς οικογένειας, με τους δύο άνεργους γονείς μοιάζει να οδεύει προς το τέλος του μετά την αλληλεγγύη που έδειξαν απλοί άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας σπίτι, αλλά και δουλειά.

Πηγή : Πρωινό ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα