Σιγά μην πληρώσω! Έπρεπε να με πληρώνεις που είμαι εδώ!

Έγινε της κακομοίρας σε νυχτερινό κέντρο για τα λουλούδια που έριχνε για επίδειξη ο νεαρός

Της... κακομοίρας έγινε προ ημερών σε γνωστό μπουζουξίδικο της Πάτρας όταν η πασίγνωστη ξανθιά Πατρινή, με ύφος χιλίων καρδιναλίων αρνήθηκε να πληρώσει τα αμέτρητα λουλούδια που ο συνοδός της έριχνε ασταμάτητα στην πίστα όλη νύχτα, σχηματίζοντας κυριολεκτικά ένα ολόκληρο άνθινο «βουνό»! Η γνωστή Πατρινή βρέθηκε στο μαγαζί παράωρα και μπήκε μαζί με τον κατά πολύ μικρότερο συνοδό της ο οποίος μάλιστα ήταν ντυμένος σε στυλ... χαβανέζικο, με βερμούδα και άλλα σχετικά, και την μικρότερη αδελφή της. Απαίτησε να της δώσουν ένα... καλό τραπέζι κοντά στην πίστα και ο υπεύθυνος της αίθουσας, παρά το αδιαχώρητο που επικρατούσε από τους πολλούς πελάτες και το στριμωξίδι που υπήρχε κατάφερε να βρει ένα καλό σημείο για την παρέα της ξανθιάς ώστε να την ικανοποιήσει. Παρήγγειλαν τη φιάλη ουίσκι και το χέρι του συνοδού σηκώθηκε σχεδόν αμέσως κάνοντας ο ίδιος νόημα στη λουλουδού και λέγοντάς της να γεμίσει το τραπέζι τους λουλούδια και μετά να ρίξει στην τραγουδίστρια που ήταν εκείνη τη στιγμή στην πίστα και στα μέλη της ορχήστρας. Η εργαζόμενη έκανε ό,τι της είπε ο συνοδός. Και στη συνέχεια, εφοδιάστηκε με καινούργια πανέρια και ξαναπήγε κοντά του βλέποντάς τον πρόθυμο να ξεκινήσει πραγματικό... λουλουδοπόλεμο στο μαγαζί. Και όντως, έτσι έγινε. Ο νεαρός δεν συγκρατιόταν. Έριχνε τα λουλούδια ασταμάτητα, στους τραγουδιστές, στην ορχήστρα, ακόμα και σε άλλους πελάτες. Και φυσικά, στην γνωστή ξανθιά και την αδελφή της. Φροντίζοντας παράλληλα το τραπέζι τους να είναι συνεχώς γεμάτο γαρύφαλλα...

Ο νεαρός δεν είχε να πληρώσει!Μόνο που το τέλος δεν ήταν όπως θα περίμεναν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού. Διότι ο νεαρός θεώρησε ότι το λογαριασμό θα τον πλήρωνε η εντυπωσιακή ξανθιά που συνόδευε, μιας και είναι γνωστή για το «χοντρό» πορτοφόλι που διαθέτει. Αλλά εκείνη δεν δεχόταν με τίποτα να πληρώσει. Αλλά ούτε και ο νεαρός είχε αρκετά χρήματα μαζί του. Έτσι το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται και η ξανθιά κάλεσε τη λουλουδού για να της πει ότι η ίδια δεν θα δώσει δεκάρα και να απαιτήσει τα λεφτά από τον συνοδό της, τον οποίο έβριζε μπροστά στον κόσμο!

Η ξανθιά ξέσπασε στον υπεύθυνο!Το επεισόδιο όμως επεκτάθηκε και με τον υπεύθυνο του μπουζουξίδικο όταν επενέβη για να ζητήσει εξηγήσεις από τη γνωστή Πατρινή. Με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει και σε αυτόν, φωνάζοντάς του ότι με την παρουσία της «ανεβάζει» το μαγαζί και ότι θα έπρεπε να την... πληρώνουν, αντί να πληρώνει η ίδια! Το τι έγινε, δεν περιγράφεται. Αν και τελικά, ο υπεύθυνος αποφάσισε να δώσει τόπο στην οργή, ζητώντας όμως από την παρέα να... φύγει και να μην ξαναπατήσει!

dete.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα