Έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν

Η ιδέα ενός 70χρονου άνδρα, κατοίκου Καλών Νερών, να βγει για κουπί με τη βάρκα του το απόγευμα του Σαββάτου δεν εξελίχθηκε σε καλό.

Λόγω του δυνατού αέρα η βάρκα (που είναι πλαστική μήκους 4 μ.) παρασυρόταν ανοιχτά, οπότε ο άνδρας βλέποντας ότι δεν μπορούσε να γυρίσει κωπηλατώντας, αποφάσισε να πέσει στη θάλασσα για να βγει κολυμπώντας. Βλέποντάς τον ο 40χρονος γιός του έπεσε κι αυτός στη θάλασσα για να τον βοηθήσει να βγει στη στεριά.

Επισκέπτες, που είδαν δύο ανθρώπους να κολυμπούν κοντά στη βάρκα ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Βόλου, που κινητοποιήθηκε και επί τόπου πήγε ένα αυτοκίνητο, για να διαπιστώσει τι έγινε, ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει και το πλωτό σκάφος.

Πατέρας και γιός βγήκαν κολυμπώντας στην ακτή και οι λιμενικοί τους πρότειναν να μεταφέρουν τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, λέγοντας ότι είναι καλά και προτίμησε να πάει στο σπίτι του.

Το Λιμεναρχείο Βόλου, ειδοποίησε τον Θάλαμο Επιχειρήσεων του υπουργείου, διότι η πλαστική βάρκα του 70χρονου πλέει ακυβέρνητη στον Παγασητικό, ώστε να ενημερωθούν τα παραπλέοντα σκάφη, για να μην πέσει κανένα πάνω στη βάρκα και γίνει ατύχημα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα