Εγνατία: Είδα την νταλίκα από τον καθρέπτη να έρχεται κατά πάνω μου

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες τραυματιών και αυτοπτών μαρτύρων από το θανατηφόρο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό που κόστισε τη ζωή σε 5 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων 30.

Ο κ. Γιώργος Τζίμας, αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, βρισκόταν την ώρα που συνέβη λίγα μέτρα πιο μακριά με το αυτοκίνητό του.

«Την ώρα που έγινε το περιστατικό ήμουν σταθμευμένος εκεί. Ξαφνικά βλέπω μια νταλίκα με ιλιγγιώδη ταχύτητα να πέφτει πάνω στα αυτοκίνητα σπέρνοντας το θάνατο και τον πανικό»

Όπως αποκαλύπτει, στο σημείο «υπήρχε μόνο ένας σημαιοφόρος λίγα μέτρα πριν σταματήσουμε, ένα νέο παιδί, ο οποίος προφανώς δεν μπορούσε να ελέγξει την κίνηση», ενώ «δεν υπήρχε φωτεινή σήμανση».

Σύμφωνα με τον κ. Τζίμα, δεν ήταν αναμμένοι οι φωτεινοί πίνακες που προειδοποιούν για τέτοια γεγονότα. Μόλις συνέβη το μοιραίο, ο ίδιος -όπως αναφέρει-  είδε τον καπνό και έτρεξε να δει τι συμβαίνει: «Οι εικόνες αυτές σε σημαδεύουν μια ζωή. Καβάλησε τα αυτοκίνητα η νταλίκα. Μέσα σε δύο λεπτά το τοπίο είχε γίνει σαν βομβαρδισμένο, σαν να είχε περάσει "αεροπορία"».

«Είδα την νταλίκα από τον καθρέπτη να έρχεται κατά πάνω μου»!

«Με το που σταμάτησα, είδα σε δύο λεπτά την νταλίκα από τον καθρέπτη να έρχεται με φόρα και να μας παίρνει όλους παραμάζωμα»η Αναστασία Μακρή, η οποία νοσηλεύεται με διάσειση και τραύματα στο σώμα από τη σφοδρή σύγκρουση.

Όπως περιγράφει η ίδια με ανατριχιαστική λεπτομέρεια, το αυτοκίνητο της «έφερε τούμπες» και προσγειώθηκε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο: «Διαλύθηκε πλήρως το όχημα, ενώ δίπλα μου είχε ήδη πάρει φωτιά η νταλίκα. Μπόρεσα με δυσκολία να βγω καθώς δεν άνοιγαν οι πόρτες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα