Γιάφκα με σχέδια επίθεσης σε εφοπλιστή

Σοβαρή υπόθεση τρομοκρατίας αποκαλύφθηκε από την Αντιτρομοκρατική, από την οποία εντοπίστηκε στην περιοχή του Βύρωνα Αττικής διαμέρισμα- κρησφύγετο, ενώ συνελήφθη τουλάχιστον ένα άτομο.

Πρόκειται για έναν 30χρονο, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.

Ο 30χρονος αρνήθηκε να δώσει αποτυπώματα, ωστόσο οι αξιωματικοί φέρεται να έχουν προσδιορίσει τη ταυτότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα στον Βύρωνα, όπου έγινε έφοδος το βράδυ της Τετάρτης, έχουν βρεθεί σχέδια για επίθεση που ετοιμαζόταν εναντίον γνωστού εφοπλιστή και πολυεθνικής εταιρείας με δραστηριότητες στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εκτιμά ότι το εύρημα συσχετίζεται με τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα και της ομάδας Μαζιώτη.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση θα ανακοινώσει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, μαζί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη.

Ωστόσο, από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, φαίνεται ότι πρόκειται για ομάδα αντάρτικου πόλης, ενώ αρμόδιοι αξιωματικοί διευκρινίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση η συγκεκριμένη υπόθεση με τους έξι που συνελήφθησαν στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, καθώς και με τον παγιδευμένο φάκελο που εξουδετερώθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

nooz.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα