Υποψήφιος ευρωβουλετής απειλούσε με όπλο δικαστική επιμελήτρια!

Αναστάτωση προκάλεσε στη Λάρισα η αποκάλυψη ότι υποψήφιος ευρωβουλευτής απείλησε με καραμπίνα την δικαστική επιμελήτρια που είχε πάει να του επιδώσει το χαρτί της έξωσης από το κατάστημά του.

Το απίστευτο γεγονός συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Λάρισας, τον πεζόδρομο Κούμα.

Ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής έχει πολλά χρέη σε τράπεζα και εδώ και αρκετό καιρό μαζί με τον αδελφό του βρίσκονται σε αδυναμία να αντεπεξέλθουν την αποπληρωμή του δανεισμού για να σώσουν το μαγαζί τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να χάσουν το ακίνητο μετά από πλειστηριασμό.

Ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σημείο, άρπαξε την καραμπίνα και άρχισε να απειλεί τόσο την δικαστική επιμελήτρια όσο και τους αστυνομικούς. Μπροστά στην απειλή του όπλου, προέταξαν και αυτοί τα υπηρεσιακά τους περίστροφα σημαδεύοντάς τον.

Το περιστατικό έληξε με τη σύλληψή του, καθώς και δύο συγγενών του, του αδελφού και του πατέρα του, για αντίσταση κατά της αρχής.

Οι τρεις τους οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα