Υπεύθυνος οίκου ανοχής ... ετών 17!

Αν και μόλις 17 ετών, ήταν υπεύθυνος ενός οίκου ανοχής σε ροζ συνοικία του Βαρδάρη Θεσσαλονίκης! Ο ανήλικος Αθίγγανος νοίκιαζε το σπίτι μιας 34χρονης στην οδό Προμηθέως και το λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια, ενώ είχε εγκαταστήσει σε αυτό νεαρή αλλοδαπή, η οποία εκδιδόταν παράνομα.

Στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων αλλά και ελέγχων με τη μορφή ειδικών δράσεων που διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας συνελήφθη ο 17χρονος, σε βάρος του οποίου -καθώς και σε βάρος της ιδιοκτήτριας- σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο ροζ σπίτι διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή, ενώ είχε παραβιαστεί και απόφαση σφράγισης. Επιπλέον, μέσα στο διαμέρισμα ο ανήλικος είχε εγκαταστήσει μια 28χρονη αλλοδαπή η οποία δεν διέθετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προκειμένου να εκδίδεται αντί χρηματικής αμοιβής. Η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα, συνελήφθη και της βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση, κατ' εφαρμογή του νόμου περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων.

Σημειώνεται, επίσης, ότι περιπολούντες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν ελέγχους με στόχο την αντιμετώπιση της παράνομης υπαίθριας πορνείας, κατά τους οποίους εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών δύο γυναίκες σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Είναι γνωστό ότι τα στενά γύρω από την περιοχή του Βαρδάρη -γνωστοί και ως «οι δρόμοι με τα κόκκινα φανάρια»- αποτελούν χρόνια τώρα προορισμό για όσους αναζητούν τον «πληρωμένο» έρωτα στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα