Πάτρα: Κέρδισε 1.500.000 ευρώ και είπε αντίο στην κρίση!

Παρελθόν αποτελεί η οικονομική κρίση για έναν υπερτυχερό από την Πάτρα, ο οποίος αγόρασε τον πρώτο αριθμό του Λαϊκού Λαχείου και έγινε πλουσιότερος κατά 1.500.000 ευρώ! Η τύχη χαμογέλασε και σε έναν Ηρακλειώτη, που κέρδισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 300.000 ευρώ.

Από χθες το πρωί το πρώτο θέμα συζήτησης στα καφενεία και τα «πηγαδάκια» της Πάτρας είναι το αποτέλεσμα της 39ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, που έλυσε το οικονομικό πρόβλημα ενός πολίτη της αχαϊκής πρωτεύουσας. Ο «γούρικος» λαχνός με τον αριθμό 52688 της 9ης σειράς είχε διατεθεί από το πρακτορείο Θησαυρός του Βλάση Μπαλασόπουλου, που βρίσκεται στον αριθμό 20 της πλατείας Γεωργίου.

Η αγορά

Ο υπερτυχερός δεν είχε αγοράσει το λαχείο απευθείας από το πρακτορείο αλλά μέσω ενός συνεργαζόμενου πλανόδιου λαχειοπώλη. Ωστόσο το πρακτορείο Θησαυρός φαίνεται ότι δικαιώνει το όνομά του, αφού «στο παρελθόν έχει διαθέσει λαχνούς του Λαϊκού με κέρδη ακόμη και 6.000.000 ευρώ», σύμφωνα με τον κ. Μπαλασόπουλο, ο οποίος σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον νικητή φυσικά δεν αποκαλύπτει δημοσίως την ταυτότητά του, αλλά λέει πως πρόκειται για έναν οικογενειάρχη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιδιαίτερα υψηλό κέρδος του μεγάλου τυχερού του Λαϊκού Λαχείου οφείλεται στο γεγονός ότι είχαν προηγηθεί τέσσερα Τζακ ποτ. Συγκεκριμένα, η κλήρωση της περασμένης Τρίτης ήταν η μοναδική κλήρωση του Σεπτεμβρίου που είχε νικητή στη μεγάλη κατηγορία κερδών.

Στο μεταξύ, πλουσιότερος κατά 300.000 ευρώ έγινε και ένας Ηρακλειώτης από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου. Το πρακτορείο από το οποίο πουλήθηκε ο τυχερός λαχνός είναι του Μανώλη Πινακουλάκη, στη συμβολή της οδού Εβανς με την Αβέρωφ, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα