Σήμερα το τελευταίο αντίο στο άτυχο οπαδό Κώστα Κατσούλη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον άτυχο φίλαθλο του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί της Δευτέρας.
Από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων, σήμερα το πρωί  στις 12:00 συγγενείς,φίλοι και γνωστοί θα αποχαιρετήσουν τον Κώστα.


Ο Κώστας Κατσούλης χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτος- Εθνικός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Νοσηλεύτηκε ε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για αρκετές μέρες δίνοντας μάχη για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε

Η οικογένεια του  ζήτησε αντί για στεφάνια τα χρήματα να δοθούν για τις ανάγκες του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά.

οι δικοί του άνθρωποι συγκλονίζουν με το μεγαλείο ψυχής τους, καθώς εξέφρασαν την επιθυμία τους να δωρίσουν ζωτικά όργανα του θύματος.

Τη ίδια ώρα έρχονται στο φώς για την δολοφονία του άτυχου οπαδού Κώστα Κατσούλη. Ο  συνήγορος υπεράσπισης  υποστηρίζει:


«Υπάρχει τουλάχιστον ένα εμπλεκόμενο άτομο ακόμα, κάτοικος Κρήτης, ο οποίος γελάει αυτή τη στιγμή και μέχρι τώρα γελούσε, που περίεργα δεν έχει κληθεί από την αστυνομία...» δηλώνει ο συνήγορος των τραυματιών, κ. Πέτρος Μαντούβαλος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο πρόκειται για ένα νεαρό που πρωτοστατούσε στα επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα ο Κώστας Κατσούλης να χάσει την ζωή του μετά από μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να τραυματιστούν σοβαρά και άλλοι, οι οποίοι απλά είχαν πάει να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα