Πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ με την ζωή του

Ένας συνάνθρωπος μας "πλήρωσε" με την ζωή του την αναμονή στην ουρά της τράπεζας για μπορέσει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, όταν κατά την αναμονή του σε υποκατάστημα τράπεζας αισθάνθηκε δυσφορία και αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, εξέπνευσε.

Ο αιφνίδιος θάνατος του ηλικιωμένου προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.,

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Φωτεινή Κρεωνίδου διέταξε τη διενέργεια έρευνας, την οποία ανέθεσε στο Α.Τ. Τούμπας, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου 70χρονου και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για τυχόν παραλείψεις που οδήγησαν στο θάνατό του.

Όπως επιβεβαιώθηκε από την Εισαγγελία, ο ηλικιωμένος άντρας είχε προσέλθει στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα, με σκοπό να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Γύρω στις 11 το πρωί κι ενώ ανέμενε ήδη περίπου μιάμιση ώρα στην ουρά για να εξυπηρετηθεί, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Εκεί, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, ο ηλικιωμένος δεν άντεξε και κατέληξε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Για το τραγικό συμβάν δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρης Σπυρόπουλος.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες του συμβάντος, ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε ότι αμέσως μετά την είσοδό του σε κατάστημα της τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, ο 70χρονος κάθισε στο καθιστικό της αίθουσας συναλλαγών, προκειμένου να μην περιμένει όρθιος στην «ουρά».

Επίσης, τόνισε ότι δέκα λεπτά αργότερα ο άντρας λιποθύμησε και δόθηκε αμέσως εντολή να αδειάσει το κατάστημα, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα