Ρέθυμνο: Θρήνος στο τελευταίο αντίο για το19χρονο μοναχοπαίδι

Η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε με βουβό πόνο την 19χρονη Σισσυ Τσεπίση, που σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο ατύχημα. Το τελευταίο αντίο είπαν χθες εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές γνωστοί και άγνωστοι Ρεθεμνιώτες, που συγκλονίστηκαν από την είδηση του θανάτου του νεαρού κοριτσιού. Τραγική φιγούρα η μητέρα της 19χρονης που κανένας λόγος παρηγοριάς δεν μπορούσε να απαλύνει τον πόνο της, αφού έχασε το μοναχοπαίδι της.

Η 19χρονη κοπέλα «έσβησε» τα ξημερώματα της Κυριακής στην άσφαλτο. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6 περίπου το πρωί στη λεωφόρο Σταμαθιουδάκη. Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 34χρονος με συνεπιβάτιδα την 19χρονη, είχε κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, ωστόσο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ανετράπη. Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης η 19χρονη κοπέλα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 34χρονος οδηγός της μηχανής με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε ένα νέο κορίτσι, διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου.

 

 

πηγη www.rethnea.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα