Στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τους ληστές του Διστόμου

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ασφάλεια Αττικής τις φωτογραφίες των δραστών της ληστείας στο Δίστομο Βοιωτίας και στον Μαραθώνα Αττικής, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων των Σ. Δραβίλα και Σ. Χριστοδούλου που βρέθηκαν σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν οι ληστές ως καταφύγιο στη Νέα Μάκρη.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ανακοινώνεται ότι:

- δακτυλικά αποτυπώματα των: Πετρακάκου Γεωργίου, Δραβίλα Σπυρίδωνα και Χριστοδούλου Σπυρίδωνα βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση σε σπίτι στη Νέα Μάκρη και σε αντικείμενα που εντοπίστηκαν σε αυτή

- βιολογικό υλικό άνδρα που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε:

στο ταχύπλοο σκάφος που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας την 22-08-2014

σε καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας την 17-04-2008 στον Χολαργό Αττικής και σε τμήμα χειρουργικού γαντιού που εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας την 23-07-2010, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας

- βιολογικό υλικό δεύτερου άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα σε σπίτι στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε:

στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος και σε κλεμμένο αυτοκίνητο, που εγκαταλείφθηκε στη Βάρη Αττικής το 2007, εντός του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα του Δραβίλα Σπυρίδωνα.

- βιολογικό υλικό τρίτου άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε:

στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος σε διαμέρισμα στην οδό Μ. Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια έρευνας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σε αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007, σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο κατείχε ο Χριστοδούλου Σπυρίδωνας.

Υπενθυμίζεται ότι:

-  παλαμικό αποτύπωμα του Χριστοδούλου Σπυρίδωνα είχε βρεθεί στο προαναφερόμενο διαμέρισμα επί της οδού Μ. Βόδα

- τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του Πετρακάκου Γεωργίου είχε βρεθεί στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος και

-  τμήμα παλαμικού αποτυπώματος του Δραβίλα Σπυρίδωνα είχε βρεθεί ομοίως στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος.

Επίσης:

- βιολογικό υλικό άνδρα που ανιχνεύθηκε στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος ταυτίζεται με βιολογικό υλικό άνδρα που ανιχνεύθηκε:

σε καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο εγκατέλειψαν δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας, την 17-04-2008 στον Χολαργό Αττικής και σε τμήμα χειρουργικού γαντιού, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας, την 23-07-2010 στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας

- βιολογικό υλικό άνδρα που ανιχνεύθηκε σε κηλίδα αίματος, η οποία βρέθηκε στο προαναφερόμενο ταχύπλοο σκάφος, ταυτίζεται με βιολογικό υλικό άνδρα που ανιχνεύθηκε σε αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν το 2007 σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που εγκαταλείφθηκε στη Βάρη Αττικής

- βιολογικό υλικό άνδρα που ανιχνεύθηκε σε αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος, ταυτίζεται με βιολογικό υλικό άνδρα που ανιχνεύθηκε:

στο παραπάνω διαμέρισμα επί της οδού Μ. Βόδα και σε αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007 σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο κατείχε ο Χριστοδούλου Σπυρίδωνας.

Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα:

- τρεις φωτογραφίες από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας, την 22-08-2014

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα