Οι γυμνές κομμώτριες της Πάτρας!

Tα πιο σέξι ψαλίδια της Ελλάδας αναλαμβάνουν δράση σε λίγο καιρό στην Πάτρα.

Πρόκειται για το πρώτο κομμωτήριο στη χώρα μας, στο οποίο θα σας φροντίζει το έμπειρο προσωπικό του, φορώντας μόνο τα απαραίτητα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Πανέμορφες και καλλίγραμμες κομμώτριες, αλλά και κούκλοι καλογυμνασμένοι κομμωτές θα χτενίζουν και θα κουρεύουν φορώντας τα σέξι εσώρουχά τους, προκαλώντας ταχυκαρδίες στους πελάτες-άνδρες και γυναίκες.

Το πρώτο κομμωτήριο με σέξι κομμώτριες και κομμωτές θα ανοίξει προσεχώς τις πόρτες του στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η ιδέα του επιχειρηματικού εγχειρήματος ανήκει στον πατρινό επιχειρηματία Άγγελο Νικηφόρο. Το sexy strip κομμωτήριο θα λειτουργεί μόνο με ραντεβού σε κτήριο επί της οδού Ρήγα Φεραίου. Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε σε τοπικές και αθηναϊκές εφημερίδες αγγελία με την οποία αναζητά όμορφες κομμώτριες και κομμωτές, προκειμένου να πλαισιώσουν το πρωτοποριακό, για τα ελληνικά δεδομένα, κομμωτήριο.

«Η ιδέα τριγύριζε στο μυαλό μου εδώ και πέντε χρόνια. Τελικά με τους συνεργάτες μου ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και άλλες πόλεις της Ευρώπης και είδαμε πώς λειτουργούν τέτοια κομμωτήρια» λέει ο κ. Άγγελος Νικηφόρος.

«Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα. Σε πρώτη φάση θα έχουμε δύο κομμώτριες και δύο κομμωτές. Στην πορεία θα δούμε, αν υπάρχουν προϋποθέσεις, θα προσλάβουμε και άλλους» προσθέτει. Μάλιστα στις αγγελίες που έχει δημοσιεύσει υπόσχεται και μεγάλο μισθό (1.500-2.000 ευρώ) σε όσους έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα