Σκότωσε τη μητέρα μου την ώρα που έβλεπα τηλεόραση

Το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα έγινε στα τέλη Μαϊου του 2013. Ένας μαθητής της Γ' Λυκείου συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του με κουζινομάχαιρο, επειδή όπως ομολόγησε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς, εκείνη του έβαλε τις φωνές στο σπίτι που ζούσαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και του ζήτησε να κλήσει την τηλεόραση επειδή το πρωί ο ανήλικος θα έδινε εξετάσεις.

Δεκαπέντε μήνες αργότερα, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού ο μαθητής που πλέον νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο, αλλάζει στάση και μιλώντας στην ψυχίατρο και διευθύντρια της 6ης Ψυχιατρικής Κλινικής του Δαφνιου τονίζει πως ''ο πατέρας μου, μου ζήτησε να πω ότι εγώ έχω διαπράξει το έγκλημα εναντίον της μητέρας μου, διότι εγώ θα πήγαινα για λίγο καιρό στη φυλακή, ενώ εκείνος θα καθόταν για πολλά χρόνια Τον είδα να την χτυπάει, νομίζω πέντε φορές, εκείνη με καλούσε για βοήθεια, φωνάζοντας το όνομά μου κι εγώ έντρομος είχα ακινητοποιηθεί στον καναπέ και δεν έκανα τίποτα για τη μητέρα μου. Δεν την σκότωσα εγώ, έκανα το λάθος να καλύψω τον πατέρα μου και πληρώνω για ένα έγκλημα που δεν έκανα ποτέ''.

Τους παραπάνω ισχυρισμούς του μαθητή κατέθεσε ενόρκως η ψυχίατρος Ελένη Μαραγκουδάκη στην ανακρίτρια Αγρινίου και, πλέον, γίνεται εκ νέου έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν δόση αληθείας τα όσα αποκάλυψε ο 19χρονος Βασίλης, δίνοντας δραματική τροπή στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα