Συναυλία για τον Παύλο Φύσσα: Η πλατεία ήταν γεμάτη. Βίντεο

Η πλατεία ήταν γεμάτη ...

Με συναυλία στο Σύνταγμα συνεχίστηκαν χτες οι εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Π. Φύσσα από τους φασίστες της «Χρυσής Αυγής». Στη συναυλία συμμετείχαν μουσικοί που έχουν συνεργαστεί με τον Π. Φύσσα και ανήκουν στη hip hop σκηνή, καθώς επίσης μεταξύ άλλων οι Δ. Πουλικάκος, Γ. Γιοκαρίνης, Σπ. Γραμμένος, Ν. Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ. Χαρούλης, Κακό Συναπάντημα, Σπυριδούλα, Μπ. Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, Magic de spell κ.ά.

Γεμισε το βράδυ της Παρασκευής η πλατεία Συντάγματος στη συναυλία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα, ένα χρόνο και μια ημέρα μετά τη δολοφονία του.Παρόντες στη συναυλία ήταν οι γονείς του δολοφονημένου καλλιτέχνη, οι οποίοι την Πέμπτη συγκλόνισαν για άλλη μια φορά με τον αποχαιρετισμό προς το παιδί τους στα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην Παναγή Τσαλδάρη.

Η συναυλία ξεκίνησε με συγκροτήματα από τη hip-hop σκηνή, εξέχον μέλος της οποίας ήταν ως KillahP ο Παύλος Φύσσας, ενώ ένωσαν τις φωνές του περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά ρεύματα.

Στην πλατεία Συντάγματος λίγο μετά τις 17:30 βρίσκονταν περίπου 300 άτομα αριθμός που αυξανόταν, καθώς περνούσε η ώρα, ενώ μέχρι και τα μεσάνυχτα ήταν συγκεντρωμένοι πάνω από 3.000 πολίτες

Μεταξύ άλλων, στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, ανέβηκαν οι: Δ.Πουλικάκος, Γ.Γιοκαρίνης, Σπ.Γραμμένος, Ν.Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ.Χαρούλης, Κακό Συναπάντημα, Σπυριδούλα, Μπ.Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, magic de spell κ.α.

Σημειώνεται ότι από τις 4 το μεσημέρι είχε κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, με εντολή της αστυνομίας, ως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή ανεξέλεγκτων καταστάσεων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα