Θέλω να βάλω τέλος στη ζωή μου ... και το έκανε

Ήταν άνεργος τον τελευταίο χρόνο ...Στην οδό Χαλκοκονδύλη στις 9.00 κάτοικοι της περιοχής είδαν στο μπαλκόνι του Κέντρου Αστέγων έναν 44χρονο άνδρα –που διέμενε εκεί- έτοιμο να πηδήξει από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου. Άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν και ένας μάρτυρας είπε ότι τον άκουσε να λέει «θέλω να βάλω τέλος στη ζωή μου» και το έκανε.

Η ιστορία του; Αν και στο παρελθόν είχε δική του επιχείρηση, την έκλεισε λόγω δυσχερειών και τον τελευταίο χρόνο έψαχνε για δουλειά, χωρίς να έχει εισοδήματα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, όπου διέμενε, αναφέροντας: «Εκφράζουμε τη βαθειά οδύνη μας για το θάνατο του φιλοξενούμενου στις κοινωνικές υποδομές του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων συμπολίτη μας, ο οποίος σήμερα το πρωί έθεσε τέλος στη ζωή του. Χρησιμοποιούσε τις δομές αστέγων του δήμου Αθηναίων από το έτος 2008 και όπως όλοι οι φιλοξενούμενοι συμπολίτες μας, είχε συνεχή υγειονομική φροντίδα και ψυχολογική στήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Για τα αίτια του θανάτου διενεργεί προανάκριση η Ελληνική Αστυνομία. Η δημοτική αρχή εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή της στους οικείους του».

Δείτε το βίντεο του Alpha:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα