Άγριο θρίλερ με 23χρονη αγνοούμενη σε κρουαζιερόπλοιο

Σαν να άνοιξε η γη και να κατάπιε την καλλονή από τα Σκόπια, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια ταξιδιού με το κρουαζιερόπλοιο στο οποίο εργαζόταν τα δύο τελευταία χρόνια! Για τον εντοπισμό της 23χρονης Ντενίσα Μαρκόσκα οι λιμενικές Αρχές χτενίζουν τη θαλάσσια περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου, αφού η εξαφάνισή της δηλώθηκε από τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου «Serenissima», σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων, ενώ έπλεε μεταξύ Καρπάθου, Κάσου και κόλπου Μιραμπέλου, σε δρομολόγιο από τη Ρόδο προς τον Αγιο Νικόλαο.

Ακαρπες έρευνες

Με τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου στο λασιθιώτικο λιμάνι στις 7.30 το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου, ο καπετάνιος ενημέρωσε το λιμεναρχείο του Αγίου Νικολάου για την εξαφάνιση και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, υπό τον συντονισμό του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος. Κινητοποιήθηκαν πλωτά περιπολικά και ιδιωτικά σκάφη, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, ωστόσο μία εβδομάδα μετά οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Ντενίσα κορυφώνεται, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πατρίδας της αφιερώνουν σε καθημερινή βάση πολύ χώρο και τηλεοπτικό χρόνο στις ειδήσεις για τη νεαρή αγνοούμενη. Σύμφωνα με αναρτήσεις ηλεκτρονικών εφημερίδων των Σκοπίων, στις έρευνες για τον εντοπισμό της εμπλέκονται πλέον και οι Αρχές της Κύπρου, αφού η οικογένειά της ζει μόνιμα εκεί. Μιλώντας στα σκοπιανά ΜΜΕ, οι γονείς της απηύθυναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες.

Το κρουαζιερόπλοιο με 48 άτομα πλήρωμα και περίπου 100 επιβάτες, έπειτα από κρουαζιέρα σε λιμάνια της Τουρκίας μετέβη στο λιμάνι της Ρόδου και κατόπιν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, από όπου απέπλευσε το πρωί του Σαββάτου με προορισμό το λιμάνι του Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα