Η σύζυγός του έκανε τη δολοφονία να μοιάζει με αυτοκτονία

Ξναζωντανεύει στα δικαστήρια της Θήβας η υπόθεση ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύμα έναν 45χρονο και θύτρια -όπως όλα δείχνουν-την 34χρονη σύζυγό του στην Κάρυστο Ευβοίας.

Ήταν 14 Μαρτίου του 2013 όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού, καθώς η 34χρονη τους είχε ενημερώσει ότι βρήκε τον 45χρονο σύζυγό της νεκρό μέσα στο υπνοδωμάτιό τους. Ο 45χρονος έφερε τραύμα στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο. Μετά από έρευνα βρέθηκε το όπλο στο σπίτι, δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του θύματος οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια και μετά από πολύμηνες έρευνες οι αστυνομικοί συνέλαβαν την γυναίκα για ανθρωποκτονία.

Στην αρχή θεωρήθηκε ότι ο 45χρονος αυτοκτόνησε για ψυχολογικούς λόγους, ωστόσο στην πορεία την έρευνας και σε συνδυασμό με κάποιες αντιφάσεις της συζύγου, προέκυψε ότι επρόκειτο για δολοφονία.

Αυτό που «έκαψε» τη γυναίκα είναι ότι δεν υπήρχαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλα του «αυτόχειρα», πράγμα που σήμαινε ότι κάποιος άλλος τον είχε πυροβολήσει, πιθανότατα την ώρα που κοιμόταν!

Η 34χρονη κλήθηκε ξανά και ξανά για κατάθεση και τελικά ομολόγησε ότι η ίδια είχε βάλει τέλος στη ζωή του συζύγου της με τον οποίο είχε διαφορές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα