Νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του 63χρονου ζαχαροπλάστη

Aκόμη δύο από τους δράστες της δολοφονίας 63χρονου ζαχαροπλάστη τον περασμένο Απρίλιο στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, με εντάλματα του ανακριτή.

Πρόκειται για έναν 40χρονο και έναν 31χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, απλή συνέργεια σε ληστεία και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Κι αυτό γιατί είχε διακριβωθεί η εμπλοκή τους στην εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας σχεδίασαν και διέπραξαν τη δολοφονία σε βάρος του 63χρονου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα δύο άτομα (την ημέρα της δολοφονίας ένας 43χρονος ομογενής από τη Γεωργία και στις 8 Ιουλίου ένας 32χρονος), ενώ αναζητούνται πλέον άλλα τέσσερα, ηλικίας 33, 34, 44 και 47 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Απριλίου 2014, το πρωί, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα