Κωσταλέξι Καλλιθέας: Στη φυλακή η 77χρονη

​Είχε συγκλονίσει η νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» στην Καλλιθέα, που είδε το φως της δημοσιότητας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η 77χρονη Ρωσοπόντια που φέρεται να βασάνιζε την 36χρονη ανάπηρη και ορφανή, Μαρία Παπαδοπούλου, και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά την απολογία της ενώπιον της 25ης ανακρίτριας, προφυλακίστηκε.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι φρόντιζε επί 14 χρόνια την 36χρονη κοπέλα και πως την είχε βγάλει στο μπαλκόνι 35 τ.μ για τους καλοκαιρινούς μήνες επειδή έκανε ζέστη. Η ίδια υποστήριξε πως κοιμόταν σε διπλανό μπαλκόνι και πως  η κατάσταση της 36χρονης ήταν τέτοια, επειδή βρισκόταν σε κατάκλιση 16 χρόνια.

Σχετικά με το διαμέρισμα που βρέθηκε να είναι γραμμένο στο όνομα της 77χρονης, ισχυρίστηκε πως της το είχε γράψει η 36χρονη, για να την ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες της και πως η ίδια είχε δικό της σπίτι και δεν είχε ανάγκη να πάρει το ακίνητο. Ο 55χρονος συγγενής της αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους, να μην βγει από τη χώρα και να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.  Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε τη φροντίδα της κοπέλας αλλά απλώς τους επισκεπτόταν.

Να θυμίσουμε ότι η 36χρονη ανάπηρη και ορφανή γυναίκα, Μαρία Παπαδοπούλου, βίωνε τον εφιάλτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, όπου 77χρονη ρωσοπόντια η οποία ήταν εκεί για να την φρόντιζε, την κρατούσε φυλακισμένη και τη βασάνιζε. Στην υπόθεση εμπλέκεται κι ένας 55χρονος συγγενής της Ρωσοπόντιας. Η γυναίκα ζούσε υπό άθλιες συνθήκες στο φωταγωγό του σπιτιού και κατάφερε τελικά να σωθεί χάρη στην παρέμβαση των γειτόνων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα