Ξεψύχησε λίγα λεπτά, αφότου πυροβόλησαν τον σκύλο του

Την άρρηκτη σχέση μεταξύ αφεντικού και σκύλου αποτυπώνει το συμβάν που διαδραματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Βόλο.

Ένας 43χρονος ξεψύχησε λίγα λεπτά, αφότου λιμενικοί πυροβόλησαν στο πόδι τον επιθετικό σκύλο του, προκειμένου να τον εκφοβίσουν.

Το συμβάν έλαβε χώρα στον οικισμό Μαμιδάκη, γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο σκύλος του 43χρονου επιτέθηκε σε αδέσποτα σκυλιά της περιοχής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στην περιοχή βρέθηκαν δύο λιμενικοί του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ), οι οποίοι προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία να χωρίσουν τα σκυλιά που μάλωναν μεταξύ τους.

Το μεγαλόσωμο σκυλί (ράτσας dogo argentino) κινήθηκε απειλητικά, κατά των δύο ανδρών της ΚΕΑ αλλά και του ιδιοκτήτη του, που προσπάθησε να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τους δύο άνδρες.

Οι λιμενικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα αλλά ο σκύλος είχε αγριέψει τόσο πολύ, που οι άνδρες του ΚΕΑ αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν στο πόδι.

Ο σκύλος, τραυματισμένος, τράπηκε σε φυγή και τα πνεύματα ηρέμησαν.  Οι λιμενικοί λίγο αργότερα επισκέφθηκαν το σπίτι του ιδιοκτήτη για να δουν την κατάσταση της υγείας του σκύλου.

Ο 43χρονος άνδρας, όμως, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα