Θύμα βιασμού 24χρονος ασθενής σε ψυχιατρική κλινική;

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 24χρονος, ψυχικά ασθενής, μέσα στην κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, σύμφωνα με καταγγελία της οικογένειάς του.

Όπως υποστήριξε η μητέρα του ασθενούς, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν καλά. Τότε πήρε την απόφαση να τον πάρει από στο σπίτι.

Οι πληγές που αντίκρισε στο σώμα του παιδιού της ήταν η αφορμή να καταφύγει στην αστυνομία, ζητώντας να διερευνηθεί το περιστατικό, εκφράζοντας υποψίες ότι ο 24χρονος έχει κακοποιηθεί.

Τι υποστηρίζει η οικογένεια

Πλέον η οικογένεια πιστεύει ότι ο νεαρός έπεσε θύμα άγριου βιασμού, όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος της οικογένειας Διονύσης Βέρρας.

Μάλιστα, στα χέρια του υπάρχουν σημάδια από χειροπέδες.

«Αύριο αναμένεται να γίνει  ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ο χρόνος που σημειώθηκε ο βιασμός. Δεν χρεώνουμε τίποτα και σε κανέναν μέχρι να προκύψουν αδιάσειστα στοιχεία», ανέφερε ο κ. Βέρρας.

Την ίδια ώρα έχει ανατεθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση από το νοσοκομείο μετά από εντολή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Νίκου Χαριτάκη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα