Πλημμύρησε η Αττική! Μποτιλιάρισμα στους δρόμους!

Πανικός επικρατεί αυτή τη στιγμή σε πολλούς δρόμους της Αττικής λόγω της έντονης βροχόπτωσης κυρίως στα βόρεια προάστια.

Η ξαφνική καταιγίδα είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολέψει τις μετακινήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν ουρές οχημάτων στους δρόμους.

Οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι και τα αυτοκίνητα στην κυριολεξία κολυμπάνε για να καταφέρουν να πάνε στον προορισμό τους! Εν τω μεταξύ μεγάλος είναι ο κίνδυνος εγκλωβισμού γι' αυτό οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί!

Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι το Χαλάνδρι, το Ψυχικό, τον Χολαργό, την Αγία Παρασκευή, το Μαρούσι, την Κηφισιά έχουν «πνιγεί» από την καταιγίδα.

Συγκεκριμένα, πρόβλημα έχουν οι εξής δρόμοι:

-Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου στην είσοδο Λ. Αθηνών

-Εθνική οδός Αθηνών Λαμίας από τη Λ. Αθηνών  έως τον κόμβο της Καλυφτάκη

-Στη κάθοδο και την άνοδο της Λ. Κηφισίας

Εν τω μεταξύ η κακοκαιρία θα συνεχιστεί εντός της ημέρας. Θα επεκταθεί σταδιακά και στην Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.

Ευτυχώς την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, οι βροχές θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα