Θρήνος στην Κέρκυρα για τον θάνατο του 19χρονου ποδοσφαιριστή

Θρήνος επικρατεί στην Κέρκυρα, καθώς το βράδυ της Κυριακής έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Ανδρέας Νίκας.

Ο ποδοσφαιριστής της Κ20 των Φαιάκων επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με τρεις συμπαίκτες, του, το οποίο προσέκρουσε σε κολώνα όταν εξετράπη απ’ την πορεία του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα.

Η σύγκρουση στοίχησε τη ζωή του 19χρονου Ανδρέα Νίκα, ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού, ενώ ένας απ’ τους συμπαίκτες του νοσηλεύεται, λόγω καταγμάτων στα κάτω άκρα και αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του. Ο οδηγός του οχήματος, μαζί με τον τέταρτο επιβάτη απεγκλωβίστηκαν με ελαφρά τραύματα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν:

«Την Κυριακή (14.09.2014) το βράδυ, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Σωτηριώτισσας), επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του καθώς και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων στα αυτοκίνητο (θανάσιμος ενός 19χρονου, σοβαρός ενός 20χρονου ημεδαπού και ελαφρύς ενός ακόμη 19χρονου).

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας».

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Στις 14/9/14, και ώρα 23.00 η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία οχήματα και Δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων ηλικίας 19 έως 20 ετών, συνεπεία πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος Ι.Χ. επιβατηγού οχήματος στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 15 λεπτά, απεγκλωβίστηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων, οι οποίο ικαι διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα