Ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος έχει υποστεί φίλαθλος του Εθνικού

Τραγική κατάληξη είχαν τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, καθώς ο οπαδός του Εθνικού που δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από οπαδούς του Ηροδότου είναι κλινικά νεκρός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου από ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι.

Ήταν στο 75 λεπτό της αναμέτρησης,στο γήπεδο του Ηροδότου, στην Νέα Αλικαρνασσό, όταν ξέσπασαν επεισόδια με οπαδούς του Ηροδότου να επιτίθενται σε οπαδούς του Εθνικού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το flashnews.gr, λίγοι οπαδοί του Ηροδότου πήγαν στην κερκίδα όπου ήταν φίλαθλοι του Εθνικού και προσπάθησαν να τους πάρουν ένα πανό, Τότε χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι τον 46χρονο ο οποίος έπεσε λιπόθυμος.

Το παιχνίδι διακόπηκε, μετά από προτροπή του αρχηγού του Εθνικού, Μανώλη Λύγκου, προς το διαιτητή της αναμέτρησης, με το γιατρό του Εθνικού να προσφέρει, αρχικά, τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο φίλαθλο, μέχρις ότου να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως γνωστοποίησε η πλευρά του Εθνικού, πρόκειται για τον Κ. Κ κάτοικο Πειραιά, ο οποίος κρατιέται στην ζωή με τεχνητά μέσα, καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εκτεταμένο αιμάτωμα.

Ο άτυχος οπαδός δέχτηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να φύγει αναίσθητος για το Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Τελικά λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι κλινικά νεκρός, καθώς τα χτυπήματα που έφερε του έχουν προκαλέσει σοβαρότατη ζημιά...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για τον 37χρονο Κωνσταντίνο Λόλη, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και μάλιστα έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Ως δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί ένας 27χρονος Ηρακλειώτης.

Ο τραυματίας οπαδός έχει υποστεί ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος

Ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου του Ηρακλείου, Νίκος Χαριτάκης, υποστήριξε στον «αέρα» του «Real FM» πως ο τραυματίας οπαδός έχει υποστεί ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία. Παράλληλα σημείωσε πως δεν ο άτυχος άνδρας δεν φέρει εξωτερικά χτυπήματα.

Μεταφέρεται στην Αθήνα

Τη μεταφορά του άτυχου άνδρα στην Αθήνα ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται:

«Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή».

 


Real.gr τραυματίας Ηράκλειο από realmedialive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα