Τραγικός θάνατος γυναίκας στο Λιμάνι της Σάμου

Αναστάτωση προκλήθηκε...χθες το βράδυ στο νέο Λιμάνι της Σάμου στο Μαλαγάρι, όταν (σύμφωνα με πληροφορίες μας) πολίτες που κάθονταν έξω από τα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Σάμου, είδαν ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας ΜΙΝΙ COUPER να μπαίνει στο Λιμάνι της Σάμου και να στέκεται μπροστά στη προβλήτα.

Μετά από αρκετή ώρα τηλεφώνησαν πανικόβλητοι στο Λιμεναρχείο της Σάμου αναφέροντας πως δεν είδαν το αυτοκίνητο να φεύγει και άκουσαν κάτι να πέφτει στη θάλασσα, φοβούμενοι πως μπορεί να πρόκειται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και περιπολικά του Λιμενικού με την παρουσία και της Αστυνομίας, έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν τις έρευνες με τη βοήθεια και πλωτού σκάφους.

Άμεσα εκλήθη και δύτης όπου μετά από αρκετή ώρα δυστυχώς επιβεβαίωσε τους φόβους των μαρτύρων, αφού διαπίστωσε πως μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκεται μια νεκρή γυναίκα!

Στο σημείο εκλήθη γερανοφόρο όχημα όπου σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανέσυρε από τον βυθό το κόκκινο μικρoσκοπικό Mini Couper και νεκρή την οδηγό!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για την 67χρονη Ζ.Ε. και η άτυχη γυναίκα έμενε στην περιοχή της Χώρας Σάμου. Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία...

πηγη www.i-samos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα