Του έστησαν παγίδα θανάτου με δόλωμα τη γυναίκα - αράχνη

Την αδυναμία του θύματος στις εύσωμες γυναίκες εκμεταλλεύτηκαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη, γιου ενεχειροδανειστή στη Δάφνη, για να του στήσουν την παγίδα θανάτου, πέρσι τον Απρίλιο.

Ως δόλωμα χρησιμοποιήθηκε η 25χρονη Α.Σ η οποία έκλεισε το μοιραίο ραντεβού με το θύμα, στο σπίτι του, έχοντας προαποφασίσει με τους τρεις συνεργούς της τη δολοφονία του. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ζητώντας την ενοχή και των τεσσάρων κατηγορουμένων για τη ληστεία και την άγρια δολοφονία του 30χρονου.

Η εισαγγελική λειτουργός εμφανίστηκε πεπεισμένη πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και για το λόγο αυτό δεν είχαν φροντίσει οι δράστες να καλύψουν τα πρόσωπά του. Ο άνθρωπος «κλειδί», σύμφωνα με την εισαγγελέα ήταν ο τρίτος κατηγορούμενος που συνεργαζόταν επαγγελματικά με τον πατέρα του θύματος αφού ήταν παλαιοπώλης και γνώριζε την καλή οικονομική κατάσταση του θύματος αλλά και τις προτιμήσεις του στις… εύσωμες.

«Το θύμα δεν είχε παρέες ούτε ερωτικές σχέσεις με το άλλο φύλο. Ήταν κλεισμένος στον εαυτό του. Είχε ομολογήσει όμως την αδυναμία του στις εύσωμες γυναίκες και αυτό το γνώριζε ο τρίτος κατηγορούμενος ο οποίος το είπε στους υπόλοιπους και όλοι μαζί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την 25χρονη, η εμφάνιση της οποίας ταιριάζει με τις προτιμήσεις του θύματος», είπε η εισαγγελέας.

Η 25χρονη Α.Σ. είχε αναλάβει, όπως η ίδια ομολόγησε στην απολογία της να... «απασχολήσει» τον Γιώργο Κοτσιλίδη, για να μπορέσουν οι συνεργοί της να πάρουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά που υπήρχαν στο σπίτι του. Κι όλα αυτά, όπως ισχυρίστηκε, ήταν ιδέα του φίλου της Γ.Μ ο οποίος απολογούμενος ανέλαβε όλη την ευθύνη για τη ληστεία, πέφτοντας όμως σε σωρεία αντιφάσεων. « Ζητώ μια μεγάλη συγνώμη. Ήταν τεράστιο λάθος. Αναμίχθηκα με λάθος ανθρώπους. Ήταν ιδέα του Γ.Μ να γνωρίσω τον 30χρονο. Δεν το είχα ξανακάνει. Φοβόμουν. Θα έμπαινα μέσα στο σπίτι και θα έκανα σεξ μαζί του. Θα άνοιγα την πόρτα και θα έμπαιναν οι άλλοι τρεις για να πάρουν τα χρήματα. Ο ρόλος μου ήταν να τον απασχολώ... Χρειαζόμουν τα χρήματα. Ήμουν άνεργη», υποστήριξε στην απολογία της.

Ο συγκατηγορούμενός της Γ.Μ., παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού με τον οποίο διατηρούσε τότε ερωτική σχέση ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν 500 ευρώ για να της τα δώσει, επειδή ζούσε μόνη της. «Ζητώ συγνώμη από όλους. Ό,τι έγινε ήταν δικό μου λάθος. Εγώ τα οργάνωσα . Εγώ τους έμπλεξα όλους. Ήμουν μικρός και χρειαζόμουν τα χρήματα για να βοηθήσω την Α.Σ».

Ρίχνοντας πάντως το φταίξιμο για όσα τελικά έγιναν ο ένας στον άλλον οι κατηγορούμενοι επέμειναν πως δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 30χρονο.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 9 Σεπτεμβρίου οπότε και πιθανότατα να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα