Συγκινητική επιστολή στην Ε.ΛΑΣ για τον σωτήρα της συντρόφου του

Μια ιδιαίτερα συγκινητική επιστολή απέστειλε στην Ελληνική Αστυνομία ανώνυμος πολίτης, θέλοντας να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αστυνομικό που με αυτοθυσία -αν και εκτός υπηρεσίας- κατάφερε να σώσει τη σύντροφό του από βέβαιο θάνατο από τα χέρια του πρώην συζύγου της.

Ο αποστολέας περιγράφει πώς ο υπαστυνόμος Δ.Π., που γυμναζόταν σε γυμναστήριο στην Καλογρέζα, είδε την 24χρονη Αννα να δέχεται επίθεση ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο πηγαίνοντας στη δουλειά της από τον σωματώδη πρώην σύζυγό της, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι, και πώς έσπευσε να της σώσει τη ζωή. Η επιστολή, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Policenet.gr στο ίντερνετ, συνοδεύεται και από τη φωτογραφία της κοπέλας, η οποία δείχνει το κόψιμο το οποίο πρόλαβε να της προκαλέσει στον λαιμό ο πρώην σύζυγός της.

«Αρχισε να φωνάζει βοήθεια... Εκείνος έχει αρχίσει να της κόβει τον λαιμό με τη φαλτσέτα. Με τις φωνές της Αννας ο υπαστυνόμος Δ.Π. βγαίνει έξω από το γυμναστήριο και αρχίζει να παλεύει με τον εν διαστάσει σύζυγο. Του πήρε τη φαλτσέτα και τον ακινητοποίησε» αναφέρει η επιστολή, όπου επισημαίνεται ότι ο δράστης συνελήφθη και καταλήγει: «Η Αννα ευγνωμονεί την Ελληνική Αστυνομία και μακάρι αυτή η πράξη να γίνει γνωστή, επειδή αξίζει συγχαρητήρια ο Δ.Π., όπως και όλοι οι αστυνομικοί που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για το καλό του τόπου μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα