Πτήση στον ... θάνατο για 48χρονη στη Βοιωτία

Την τελευταία της πτήση πραγματοποίησε μια 48χρονη στη Βοιωτία, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το μονοθέσιο αλεξίπτωτο πλαγιάς, τύπου παραπέντε, κατέπεσε σε μια πλαγιά του Κιθαιρώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη από την Αθήνα βρισκόταν με μια παρέα αιωροπτεριστών στις Πλαταιές για να πραγματοποιήσουν πτήσεις. Γύρω στις 6.45 το απόγευμα της Κυριακής φόρεσε τον ειδικό εξοπλισμό και απογειώθηκε από μια πλαγιά του βουνού, χωρίς να υποψιάζεται όσα θα ακολουθούσαν. Λίγα λεπτά μετά την απογείωση, από άγνωστη αιτία, το μονοθέσιο αλεξίπτωτο πλαγιάς (τύπου παραπέντε) ξέφυγε από τον έλεγχο και συνετρίβη στο βουνό. Αμέσως μετά την πτώση του ανεμόπτερου σήμανε συναγερμός και στο σημείο έτρεξαν και άλλοι αιωροπτεριστές μαζί με σωστικά συνεργεία, τα οποία εντόπισαν βαριά τραυματισμένη τη 48χρονη.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Θηβών. Ωστόσο, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία της πνοή τρεις ώρες μετά το συμβάν.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος τους φίλους της, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη και ψάχνουν να βρουν τι μπορεί να έφταιξε για το δυστύχημα. Την ίδια ώρα διενεργούνται έρευνες ώστε να διερευνηθούν οι λόγοι για τους οποίους το ανεμόπτερο δεν «υπάκουσε» στους χειρισμούς του θύματος και κατέπεσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα