EETAA.gr: Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Oριστικοί πίνακες, εγγραφές

Οι οριστικοί πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων (ονόματα μητέρας και παιδιού) που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2014-2015 ανακοινώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 31-08-2014 από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Σημειώνεται, ότι η διαδικασία ενστάσεων ξεκίνησε την Τρίτη 26 έως και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 και αφορούσε μητέρες που έμειναν εκτός προγράμματος και αν κρίνουν ότι αδικήθηκαν μπορούσαν να υποβάλουν ενστάσεις, στέλνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (δείτε στο τέλος του άρθρου τη σχετική αίτηση).

Οι ωφελούμενες / ωφελούμενοι θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και την Τετάρτη 10-9-2014.

Υπενθυμίζεται ότι έως τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 μπορούσαν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους ταχυδρομικά ή με courier οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας σε παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το 2014-2015. Αιτήσεις μπορούσαν να υποβάλουν γυναίκες, που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία. Επίσης,αιτήσεις μπορούσαν να υποβάλλουν άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα