Ξαναχτύπησε ο Μαζιώτης με νέα επιστολή μέσα από τις φυλακές

Μια επιστολή, στην οποία επιτίθεται στα ΜΜΕ, κατηγορώντας τα για προπαγάνδα σχετικά με τον ίδιο και τον Επαναστατικό Αγώνα, αλλά μιλάει και για την σύλληψη του στο Μοναστηράκι, «ανέβασε» ο Νίκος Μαζιώτης, σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέσα από τις φυλακές Διαβατών.

Ο τρομοκράτης, αναφέρει ότι στον Επαναστατικό Αγώνα δεν υπάρχει ιεραρχία καθώς πρόκειται για μια «οριζόντια, αναρχική οργάνωση».

«Δεν υπάρχει καμία «ομάδα Μαζιώτη», και ως αναρχικός, δεν ήμουν και δεν επιδίωξα ποτέ να είμαι αρχηγός και να έχω υπαρχηγούς. Η ομάδα που υπάρχει και συμμετέχω ως ισότιμο μέλος είναι ο Επαναστατικός Αγώνας. Ο Επαναστατικός Αγώνας είναι μια οριζόντια αναρχική οργάνωση που δεν έχει αρχηγούς, ούτε ιεραρχία.»

Στη συνέχεια, αρνείται την οποιανδήποτε εμπλοκή της τρομοκρατικής οργάνωσης με τους «ληστές με τα μαύρα» και τονίζει ότι είναι περήφανος που ανήκει στον Επαναστατικό Αγώνα και πάντα αναλαμβάνει την ευθύνη των επιθέσεων που έχει διαπράξει.

Μάλιστα, κάνει λόγο και για την σύλληψη του στο Μοναστηράκι αναφέροντας ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό σε απλούς πολίτες και κατέληξε: «ο Επαναστατικός Αγώνας θα μείνει στην ιστορία ως μία ένοπλη επαναστατική οργάνωση που δρα προς όφελος του λαού και των φτωχών.»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα