Ποιοι άλλοι κρύβονται πίσω από το φονικό στη Μάνη;

Τρίτα πρόσωπα εκτιμά ότι κρύβονται πίσω από το διπλό έγκλημα στη δυτική Μάνη η οικογένεια του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγούρου και ζητεί από την ανακρίτρια Καλαμάτας που χειρίζεται την υπόθεση να δώσει εντολή να γίνει αναπαράσταση στο σημείο όπου αυτό διαπράχθηκε. Παράλληλα, καταγγέλλουν ότι οι 18χρονοι δολοφόνοι έκλεψαν χρήματα από τον νεκρό bodybuilder! Η οικογένεια δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και όρισε ως συνήγορό της τον δικηγόρο Κώστα Μαργέλη, που ήδη αιτήθηκε την αναπαράσταση, καθώς και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στα κινητά των δύο δραστών.

Το αίτημα εξετάζεται και ίσως γι' αυτό δεν έχουν μεταχθεί ακόμη στις φυλακές του Αυλώνα οι δύο 18χρονοι. «Σκοπός είναι να εξακριβωθεί ποιες κλήσεις έγιναν πριν και μετά το έγκλημα και συγκεκριμένα στις 17, 18 και 19 Αυγούστου, καθώς να γίνει και αναπαράσταση του στυγερού εγκλήματος, έτσι ώστε να διαπιστωθεί τυχόν ευθύνη και τρίτων προσώπων, οι οποίοι τους συνέδραμαν, είτε κατά τη διάρκεια της διάπραξης του εγκλήματος ή στην προσπάθεια συγκάλυψής του» εξήγησε ο κ. Μαργέλης.

Κλοπή χρημάτων

Οι συγγενείς του 26χρονου Σγούρου ζητούν να ερευνηθεί η κλοπή χρημάτων από το άτυχο θύμα: «Ποσό ύψους τουλάχιστον 500 ευρώ που είχε στο τσαντάκι του ο Σγούρος δεν βρέθηκε και προφανώς έχει αφαιρεθεί από τους δράστες!» υποστήριξε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής.

Ο δικηγόρος σχολίασε ότι δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτά που έκαναν οι δράστες του διπλού φονικού και τους χαρακτήρισε «ανθρωπόμορφα τέρατα», «συναισθηματικώς ψυχρούς εγκληματίες» και «απειλή για την κοινωνία», προσθέτοντας:

«Ενήργησαν βάσει προαποφασισμένου σχεδίου, έκλεισαν στα θύματά τους ραντεβού θανάτου σε ερημική τοποθεσία με μοναδικό σκοπό να τους δολοφονήσουν με τρόπο που δείχνει επαγγελματισμό και ψυχραιμία. Αυτός που πυροβόλησε ήταν άριστος γνώστης των όπλων, είχε μανία με τη σκοποβολή και αναρτούσε στο διαδίκτυο σχόλια για την ευθυβολία και την αποτελεσματικότητά τους». Ο Κώστας Μαργέλης κατέληξε λέγοντας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί εκπροσωπώντας την οικογένεια Σγούρου, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που έκοψαν το νήμα της ζωής του Κωνσταντίνου: «Οι δολοφόνοι του θα βλέπουν διά βίου τον ήλιο πίσω από τα κάγκελα, ενώ τα θύματά τους δεν θα τον ξαναδούν ποτέ...» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα