Ντυμένοι στα λευκά αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Κομμάτη

Μέσα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε η κηδεία του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη στην Σάμο όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος του διπλού φονικού στη Μάνη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Κοκκάρι γονείς, συγγενείς και φίλοι του τον συνόδευσαν για το τελευταίο αντίο, με τους γονείς να έχουν ζητήσει απ' όλους να φορούν λευκά ρούχα.

Ο Γιάννης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ομολόγησαν οι δυο 19χρονοι δράστες δεν είχαν κάτι προσωπικό με τον 25χρονο. Τις διαφορές τις είχαν με τον κολλητό του, τον 26χρονο Κώστα Σγούρο. Απλώς πυροβόλησαν και τον 25χρονο επειδή ήταν εκεί. Στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή.

«Φοβόμουν με τα αλεξίπτωτα, φοβόμουν με τις διάφορες αποστολές που έκανε στις ειδικές δυνάμεις, αλλά να μου τον φέρουν με 8 πισώπλατες σφαίρες δε το περίμενα με τίποτα» λέει απαρηγόρητος ο πατέρας του.

Η διοίκηση της ομάδας του χωριού όπου ήταν μέλος της ο Γιάννης έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του ΑΨΕΣΚ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ θρηνεί τον άδικο χαμό του φίλου, συγχωριανού και αθλητή Γιάννη Κομμάτη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Αρίσταρχου αποφάσισε Αντί Στεφάνου ΝΑ καταθέσει χρηματικό ποσό, με καταθέτη τον Γιάννη, σε συνομήλικη συμπατριώτισσα μας η οποία για σοβαρούς λόγους υγείας πρέπει να αναχωρήσει άμεσα για κλινική του εξωτερικού.

Καλό ταξίδι Γιάννη!'»

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα