Σάμος: Όλοι στα λευκά για τον '"αγαθό γίγαντα'', θύμα του διπλού φονικού στη Μάνη

Μέσα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα και σε λίγη ώρα (στις 12:00) παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος του... διπλού φονικού στη Μάνη που συγκλόνισε το πανελλήνιο και έμελλε να έχει πρωταγωνιστή και ένα νέο παιδί από τη Σάμο... τον Γιάννη Κομμάτη!

Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Κοκκάρισήμερα το μεσημέρι γονείς, συγγενείς και φίλοι του ''αγαθού γίγαντα'', θα τον συνοδεύσουν για το τελευταίο αντίο, με τους γονείς να έχουν ζητήσει απ'όλους να φορούν λευκά ρούχα.

Ο Γιάννης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και κανείς δε πίστευε σε ένα τέτοιο τέλος!

Ακόμη και ο πατέρας του ο κ. Λευτέρης εδώ και μέρες σε φίλους του και συγχωριανούς αναφέρει συνεχώς ότι περίμενε και ήταν έτοιμος βαθιά μέσα του ότι κάποια στιγμή θα γίνει το κακό, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο!

''Φοβόμουν με τα αλεξίπτωτα, φοβόμουν με τις διάφορες αποστολές που έκανε στις ειδικές δυνάμεις, αλλά να μου τον φέρουν με 8 πισόπλατες σφαίρες δε το περίμενα με τίποτα''λέει απαρηγόρητος ο πατέρας του.


Χθες η διοίκηση της oμάδας του χωριού όπου ήταν μέλος της ο Γιάννης έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

''Η οικογένεια του ΑΨΕΣΚ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ θρηνεί τον άδικο χαμό του φίλου, συγχωριανού και αθλητή Γιάννη Κομμάτη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Αρίσταρχου αποφάσισε Αντί Στεφάνου ΝΑ καταθέσει χρηματικό ποσο, με καταθέτη τον Γιάννη, σε συνομήλικη συμπατριώτισσα μας η οποία για σοβαρούς λόγους υγείας πρέπει να αναχωρήσει άμεσα για κλινική του εξωτερικού.

Καλό ταξίδι Γιάννη!''


Πηγή Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα