Μάνη: Αυτοί είναι οι δράστες τους διπλού φονικού, σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Παιδιά ευπόληπτων οικογενειών της Μάνης, καλοί μαθητές, με πάθος για τα γυμνασμένα κορμιά, αλλά και τα όπλα, είναι οι δύο 19χρονοι που κατηγορούνται ότι έβαψαν τα χέρια τους με αίμα για μια παρτίδα αναβολικά και 800 ευρώ. Στο μεταξύ, οι αποκαλύψεις εξακολουθούν να συγκλονίζουν: αμέσως μετά το φρικιαστικό έγκλημα, οι κατηγορούμενοι έπεσαν για ύπνο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!
draste2.JPG
Χαμηλών τόνων, με πάθος για body building και… όπλα

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον Παναγιώτη Μ. και τον Νίκο Μ. κάνουν λόγο για δύο ντροπαλά παιδιά, χαμηλών τόνων, που τον τελευταίο 1,5 χρόνο πήγαιναν στο γυμναστήριο της Καλαμάτας -όπου και γνώρισαν το ένα από τα θύματα, τον 26χρονο Κώστα Σγούρο- και «έχτιζαν» μπράτσα.

drastes.jpg
Ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων είναι γιός γνωστού πολιτικού μηχανικού της Μάνης και ο άλλος έχει πατέρα αγρότη και μητέρα εκπαιδευτικό. Η γνωριμία και η φιλία τους «χτίστηκε» στο σχολείο, καθώς ήταν συμμαθητές, ενώ αμφότεροι αγαπούσαν την γυμναστική και το body building, γεμίζοντας τα προφίλ τους με φωτογραφίες από το «χτίσιμο» των κορμιών τους.


Εντύπωση, πάντως, προκαλούν και οι φωτογραφίες των δύο νεαρών στο Facebook με όπλα, η μικρή σβάστικα που είχε «χτυπήσει» στο μπράτσο του ο Παναγιώτης, ο οποίος ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το κικ μπόξινγκ, αλλά και κάποιες αναρτήσεις τους υπέρ της Χρυσής Αυγής.   

Ο Παναγιώτης ήταν εκείνος που είχε παραγγείλει τα αναβολικά και, μάλιστα, είχε «ανεβάσει» στο Ίντερνετ φωτογραφία με τα χαρτονομίσματα!

Τα προφίλ των δύο δραστών, πάντως, «εξαφανίστηκαν» από τα social media λίγες ώρες μετά την σύλληψή τους.

Έκαψαν τα κινητά κι έπεσαν για ύπνο

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να σοκάρουν. Παρά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο αμούστακοι δολοφόνοι επέστρεψαν στα σπίτια τους και έπεσαν για ύπνο σαν  να μη συνέβη τίποτα!

drastes3.JPG
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Παναγιώτης και ο Νίκος έκαψαν τα κινητά τους προκειμένου να μην βρεθούν πειστήρια για την επικοινωνία τους με τα δύο θύματα, ενώ στη συνέχεια… κοιμήθηκαν και συνέχισαν τη ζωή τους κανονικά, μέχρι που έπεσαν στα χέρια των Αρχών, οι οποίες, μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιου είδους καθοδήγηση των 19χρονων από μεγαλύτερης ηλικίας άτομο.

drastes5.jpg

Οι δύο συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Τραγική ειρωνεία;
«Χρόνια πολλά μελλοντικέ δολοφόνε», ήταν η… ευχή μιας φίλης του Παναγιώτη στο Facebook για την ονομαστική του εορτή, λίγες ημέρες πριν το διπλό φονικό που σόκαρε το πανελλήνιο!

drastes6.jpg

drastes4.jpg

 

 

Μάνη: Ομολόγησαν οι δράστες, σοκάρουν οι λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας


Καλαμάτα: Η κηδεία και το μήνυμα του αδελφού του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγούρου


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα