Ρόδος: Γυναίκα βρήκε το... κόλπο για "δωρεάν" διακοπές

Μια γυναίκα η οποία ήρθε στη Ρόδο πριν από αρκετές μέρες, βρήκε τον τρόπο να κάνει… τζάμπα διακοπές, φεσώνοντας διαδοχικά τα ξενοδοχεία που έχει επιλέξει να διαμένει εντός της πόλεως Ρόδου.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» πρόκειται για 52χρονη η οποία κατάγεται από άλλη περιοχή της Χώρας και η οποία κατάφερε να απολαμβάνει διακοπές… δωρεάν στο νησί μας, χωρίς μέχρι σήμερα να πληρώσει ούτε ένα ευρώ στα ξενοδοχεία που διέμεινε.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία της ταυτότητας που έδωσε, πρόκειται για την Α. Σ. η οποία εφαρμόζει πανομοιότυπο κόλπο:

Μπαίνει σε μικρά κυρίως ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης  και ζητάει δωμάτιο για δύο ή τρία βράδια. Παραδίδει κανονικά την ταυτότητά της, η οποία δεν αποκλείεται να είναι γνήσια και αποφεύγει με διάφορους τρόπους   να καταβάλει ακόμα και την μικρότερη προκαταβολή.

Στη συνέχεια, αφού μεταφέρει και τα πράγματά της μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μένει ένα ή το πολύ δύο βράδια και στη συνέχεια γίνεται… καπνός!

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί χαρακτηρίζεται πάντως εξαιρετικά «επαγγελματική» αφού φροντίζει να δίνει την εντύπωση της κυρίας  εκείνης που… είναι αδύνατον να διαπράξει τέτοια απατεωνιά.

Για τα περιστατικά αυτά, έχει ενημερωθεί η αστυνομία, καθώς επίσης και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου που αναμένεται να αποστείλει σχετική ειδοποίηση σε όλα τα μέλη της για να τους επιστήσει την προσοχή.

Πηγή : www.rodiaki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα