Μάνη: Σπαράζει η αρραβωνιαστικιά του 26χρονου Σγουρού που δολοφονήθηκε

​Τον Σεπτέμβριο ετοιμαζόταν να παντρευτεί την σύντροφό του ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος που έπεσε νεκρός μαζί με τον 25χρονο κολλητό του από σφαίρες δυο 19χρονων το βράδυ της Δευτέρας στη Μάνη!

Κουμπάρο μάλιστα ήθελε να κάνει τον Γιάννη Κομμάτη το δεύτερο θύμα της στυγερής δολοφονίας!

Η αρραβωνιαστικιά του 26χρονου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του STAR και την δημοσιογράφο Κατερίνα Μαστραντωνάκη και ξέσπασε για τον χαμό του συντρόφου της…

«Απλά μου πήρανε ένα κομμάτι της ζωής μου!» είπε μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η κοπέλα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε το μοιραίο βράδυ πριν την δολοφονία του!

«Καθόμασταν σε μια καφετέρια και περίμενα μέχρι να πάει σπίτι να κάνει μπάνιο επειδή είχαμε γυρίσει από την παραλία. Περίμενα μαζί με την κοπέλα του κουμπάρου μας που θα μας πάντρευε (σ.σ. του Γιάννη Κομμάτη) μέχρι να έρθουνε! Πήγανε σε μια άλλη καφετέρια προς την παραλία και μετά από ένα τέταρτο πήγαμε και εμείς. Μου είπε ‘’θα πάμε να δούμε ένα αυτοκίνητο και θα γυρίσουμε σε 25 λεπτά’’… Μετά δεν γύρισε»!

Η αρραβωνιαστικιά του περιγράφει ακόμα τις δραματικές ώρες που πέρασε όταν ο 26χρονος δεν έδινε σημεία ζωής. Αποκάλυψε μάλιστα ότι γνώριζε τους δράστες αφού πήγαιναν στο ίδιο γυμναστήριο:

«Ψάχναμε τα πάντα, μετά ειδοποίησα τον αδελφό του. Πήγαμε και ψάχναμε εκεί στην γέφυρα. Τα παιδιά αυτά (σ. σ. τους δράστες) τους γνωρίζω, πηγαίναμε μαζί στο γυμναστήριο. Κάναμε προετοιμασία γιατί θέλαμε να κατέβουμε στους αγώνες».

Ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο θύματα εκτός από κολλητοί φίλοι ετοιμάζονταν να ανοίξουν και επιχείρηση με είδη διατροφής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα