Μάνη: Πήραν προθεσμία οι δράστες του διπλού φονικού. Ποιοι είναι οι δράστες

Προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα ζήτησαν κι έλαβαν από τον Ανακριτή Καλαμάτας στον οποίο οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης οι δύο 18χρονοι από τον Κάμπο Αβίας.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για τη διπλή δολοφονία των δύο φίλων στη Δυτική Μάνη, που εξιχνιάστηκε άμεσα από την Ασφάλεια Καλαμάτας, με τη συνδρομή της διεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Νωρίτερα, οι δύο δράστες προσήχθησαν στον Εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και τους παρέπεμψε στον ανακριτή.



Αυτοκινητοπομπή και κορναρίσματα έξω από την αστυνομία

Μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνία σταμάτησε το μεσημέρι, η αυτοκινητοπομπή που ακολουθούσε την νεκροφόρα με το φέρετρο του 26χρονου που ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία.

Κορναρίσματα έξω από την Αστυνομία όπου κρατούνται οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες.

Μετά από λίγα λεπτά, η αυτοκινητοπομπή έφυγε με προορισμό το Νερόμυλο όπου και θα γινόταν η κηδεία του 26χρονου.

Ποιοι είναι οι δράστες

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση της διπλής δολοφονίας των δύο φίλων που βρέθηκαν κι ανασύρθηκαν νεκροί -πυροβολημένοι με κυνηγετικό όπλο- από φαράγγι στη Δυτική Μάνη.

Δράστες φέρονται να είναι δύο 18χρονοι κάτοικοι του Κάμπου Αβίας που είναι στα χέρια των Αρχών.



Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας 18χρονος είχε προσαχθεί χθες το απόγευμα και συνελήφθη μετά την ομολογία του, ενώ ο δεύτερος παρουσιάστηκε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα παραδεχόμενος τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Με βάση τα όσα φέρεται να έχουν πει οι δράστες, τα κίνητρα της δολοφονίας είναι οικονομικά και σχετίζονται με παράνομη διακίνηση αναβολικών: οι δράστες είχαν δώσει προκαταβολή στα θύματα αλλά οι τελευταίοι δεν τους παρέδωσαν τα παράνομα αναβολικά.



Η μοιραία συνάντηση που κατέληξε στο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στον επαρχιακό χωματόδρομο Αλτομιρών - Πηγαδίων του δήμου Δυτικής Μάνης.

Ύστερα από διαπληκτισμό, ο ένας 18χρονος πυροβόλησε τα θύματα με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα πτώματα και τα πέταξαν στην χαράδρα στη θέση Λίμνα, όπου βρέθηκαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα