Το μοιραίο ραντεβού και η εκτέλεση για 800 ευρώ

Σε ραντεβού με το θάνατο κατέληξε η συνάντηση που είχαν κανονίσει μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση ο Κωνσταντίνος Σγουρός και ο Γιάννης Κομμάτης.

Η έρευνα της αστυνομίας μετά την εξαφάνιση των δυο νεαρών και τον εντοπισμό των άψυχων σορών τους σε μια ρεματιά σε επαρχιακό δρόμο της Μεσσηνίας απέδωσε καρπούς.

Χθες το βράδυ ένας 19χρονος που προσήχθη για κατάθεση στην Ασφάλεια Καλαμάτας, μετά από πολύωρη ανάκριση φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στη δολοφονία των δυο 26χρονων.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 τις πρώτες πρωϊνές ώρες παραδόθηκε στην αστυνομία και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Από τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα φαίνεται ότι τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία των δυο 26χρονων ήταν οικονομικά. Όπως προέκυψε, τα δύο θύματα μετά από νυχτερινή διασκέδαση είχαν ραντεβού με τους δύο φίλους τους που αποδείχθηκαν οι δολοφόνοι τους.

Τα δυο θύματα, καθώς και ο ένας προσαχθείς γνωρίζονταν από γυμναστήριο της Καλαμάτας.

Τα κίνητρα της δολοφονίας

Φαίνεται ότι το μοιραίο ραντεβού είχε οικονομικό περιεχόμενο και πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για συναλλαγή που σχετίζονταν με προμήθεια αναβολικών και συμπληρωμάτων διατροφής.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν διαπληκτισμοί, αφού τα θύματα φέρονται να είχαν πάρει προκαταβολή μερικών εκατοντάδων ευρώ για να παραδώσουν στον 19χρονο ύποπτο και τον άλλο φερόμενο ως συνεργό του αναβολικά και δεν το είχαν πράξει. Έτσι ο ένας εκ των δραστών χρησιμοποίησε την οικογενειακή καραμπίνα και τους σκότωσε.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

Τους βασάνισαν και τους εκτέλεσαν

Είναι συγκλονιστική η περιγραφή που προκύπτει από τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Όλα δείχνουν ότι οι δύο 19χρονοι υπέβαλαν τα θύματά τους σε βασανιστήρια. Τους υποχρέωσαν να κατέβουν από τη μηχανή, τους ξυλοκόπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τους υποχρέωσαν να γονατίσουν για να τους εκτελέσουν αμέσως μετά πυροβολώντας τους πολλές φορές σε όλο το σώμα και στο κεφάλι.
Μάλιστα κάποια απόν τα τραύματα έχουν και ίχνη εγκαύματος κάτι που σημαίνει ότι οι πυροβολισμοί έγιναν σχεδόν εξ επαφής.
Υπάρχουν στοιχεία μάλιστα ότι στο ένα από τα δύο θύματα δόθηκε και χαριστική βολή.
Στη συνέχεια οι δύο δράστες πήραν τα δύο άψυχα κορμιά και τα πέταξαν στη χαράδρα σε σημείο όπου οι κάτοικοι της περιοχής συνηθίζουν να πετούν ψόφια ζώα έτσι ώστε η μυρωδιά από τη σήψη να μην κινήσει υποψίες.

Πώς ξεκίνησαν και πως κατέληξαν όλα

Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου.

Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.

Η περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας. Περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη θα δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα