Μάνη: Τους βασάνισαν και μετά τους εκτέλεσαν,δράστες δύο 19χρονοι

Εξιχνιάστηκε το διπλό φρικτό έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, λίγο έξω από την Καρδαμύλη.

Δράστες της δολοφονίας είναι δύο ντόπιοι 19χρονοι, εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη συλληφθεί και έχει ομολογήσει, ενώ ο δεύτερος παραδόθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων, του 26χρονου και του 25χρονου οπλίτη, ήταν οικονομικά. Συγκεκριμένα ο ένας 19χρονος είχε παραγγείλει στον 26χρονο, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, αξίας 800 ευρώ, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του.

Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου.

Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας.

Η περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκε κυνηγετική καραμπίνα με την οποία οι δράστες πυροβόλησαν τα θύματα, καθώς και το Ι.Χ. που χρησιμοποίησαν για να μεταφέρουν τα πτώματα των δύο νεαρών σε χαράδρα στην περιοχή Κάμπος του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Θύματα της δολοφονίας είναι ο 26χρονος, ο οποίος καταγόταν από την Καλαμάτα και το τελευταίο διάστημα διέμενε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, και ο 25χρονος, επαγγελματίας οπλίτης στη Σάμο. Και τα δύο θύματα βασανίστηκαν και έφεραν πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Οι δύο άτυχοι νεαροί είχαν πυροβοληθεί από απόσταση μικρότερη των 10 εκατοστών, ενώ ο ένας από αυτούς έφερε τραύματα κοντά στον αυχένα.

Πληροφορίες λένε ότι ο 19χρονος που συνελήφθη χθες, στην ομολογία του ισχυρίστηκε ότι τα δύο θύματα πυροβόλησε ο συνομήλικός του. Επίσης κατέθεσε ότι δεν γνώριζε τον 25χρονο Κομμάτη.

 

news gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα