Μάνη: Λύθυκε το μυστήριο της διπλής δολοφονίας των δύο νέων

Το κουβάρι μυστηρίου της διπλής δολοφονίας στην Μεσσηνία φαίνεται να ξετυλίγεται καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές  συνέλαβαν έναν 19χρονο ο οποίος ομολόγησε την συμμετοχή του

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα δύο θύματα μετά από νυχτερινή διασκέδαση είχαν ραντεβού με τους δύο φίλους τους, από γυμναστήριο της Καλαμάτας, για συναλλαγή που σχετίζονταν με προμήθεια αναβολικών και συμπληρωμάτων διατροφής.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν διαπληκτισμοί, αφού τα θύματα φέρεται να είχαν πάρει προκαταβολή μερικών εκατοντάδων ευρώ για να τους παραδώσουν αναβολικά και δεν το είχαν πράξει. Έτσι ο ένας εκ των δραστών χρησιμοποίησε την οικογενειακή καραμπίνα και τους σκότωσε.

Το ραντεβού του θανάτου

Πρόκειται για τους δύο φίλους 26 και 25 ετών από τη Μεσσηνία και τη Σάμο, αντίστοιχα, που αγνοούνταν από τα ξημερώματα και εντοπίστηκαν στο σημείο, χθες, λίγο πριν νυχτώσει.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που παρίστατο στην επιχείρηση ανάσυρσης, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.



Όπως αναφέρει φέρουν τραύμα, πιθανόν από κυνηγετικό όπλο, στο σώμα και στο κεφάλι και εκτιμάται ότι το συμβάν έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν.



Η μηχανή με την οποία έφυγαν για βόλτα τα θύματα, σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενικών και φιλικών προσώπων, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Η έρευνα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ιατροδικαστή, καθώς και η προανάκριση από την ασφάλεια Καλαμάτας.

Φωτογραφίες του best-tv.gr από το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα θύματα





Τι προηγήθηκε

Η τελευταία φορά που κάποιος άκουσε τους δύο νέους ήταν γύρω στις 12.30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι δύο νεαροί ειδοποίησαν συγγενείς τους ότι θα πάνε με τη μηχανή στην Κοσκάραγα.

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στη Μικρή Μαντίνεια και από εκεί και μετά κανένας δεν είδε ή άκουσε τίποτα.

Χθες το μεσημέρι οι γονείς του 26χρονου μαζί με συγγενή του 25χρονου πήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας και δήλωσαν την εξαφάνισή τους.

Αργότερα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο αδερφός του Μεσσήνιου κοινοποίησε τα στοιχεία του 26χρονου στο Facebook κάνοντας έκκληση στους διαδικτυακούς φίλους τους να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του.


Η αναζήτηση των αγνοούμενων ξεκίνησε στις 3 μετά το μεσημέρι από ομάδες αστυνομικών της Ασφάλειας μαζί με την ΟΠΚΕ, 5 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας και 2 της ΕΜΑΚ από την Αθήνα, οι οποίοι έφεραν μαζί τους και δύο ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

Επίσης, στις έρευνες μετείχαν και εθελοντές της ομάδας "ΓΑΙΑ" Μάνης, καθώς και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που μαζί με αστυνομικούς και πυροσβέστες άρχισαν τις έρευνες σε όλους τους δρόμους και παράδρομους από την περιοχή της Καλαμάτας μέχρι και την Καρδαμύλη, χωρισμένοι σε ομάδες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα